Sommarens bohemiska trend

Långkjolar, volanger, singoallatoppar och massor av mönster. Sommaren 2012 blickar vi mot ziegenarkulturen för inspiration. Damernas.se guidar dig till sommarens bohemiska trend efter klicket ...Varje säsong har sin dos av bohemiskt mode. Denna sommar blickar vi mot zigenarkulturen för inspiration, och anammar långa kjolar, singoallablusar, transparenta kreationer och yviga mönster. Man kan se detta heta mode hos bland annat Emilio Pucci, Missoni, Valentino och D&G, som alla har lyckats införliva denna boho-chica stil i sin design. Främst i ledet står Emilio Pucci, som tar detta mode till nya höjder med genom att använda brodyrer och volanger på precis rätt sätt. 

TRENDTIPS!– Inspireras av Emilio Puccis svarta kreationer med tajt långkjol och magkort tröja. Supertrendigt och snyggt på samma gång.
– Den magkorta tröjan är ett av säsongens trendplagg, och går att använda inom flera olika stilar. En kort singoallatopp till sommarhettan är helt rätt i sommar. 

Valentino, D&G, Emilio Pucci, D&G, Missoni

Emilio Pucci, Valentino, Missoni, Missoni, Emilio Pucci

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!