Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Victoria Beckham avslöjar sin bästa skönhetsprodukt –under 100-lappen.
Victoria Beckham avslöjar sin bästa skönhetsprodukt –under 100-lappen. Foto: Tom Newton

Victoria Beckham avslöjar budgetfavoriterna i necessären (under 100-lappen!)

Victoria Beckham, 46, delar med sig av sina hudvårdsrutiner för Damernas Värld. Och ganska otippat innehåller hennes badrumsskåp flera budgetprodukter.

Damernas Värld

Victoria Beckham är ett hängivet fan av hudvård, och har även lanserat en egen hudvårdslinje (”Ska jag göra hudvård vill jag att produkten ska ha vetenskapligt bevisad effekt” – läs Damernas Världs intervju med Victoria om släppet här). Hennes egen nya kräm hör till skönhetsfavoriterna, men i badrumsskåpet hittar vi även andra produkter som håller huden i schack till vardags och på resande fot.

Bästa produkterna för kroppen

”Jag gillar Weledas produkter. Jag använder deras Pomegranate regenerating hand cream, och Skin food på kroppen. Den senare är speciellt en favorit när jag kommer tillbaka hem efter en solsemester och huden har fått färg – den är så återfuktande. Jag gillar verkligen att konsistensen är väldigt tjock. Huden blir alltid så torr efter en solsemester och färgen försvinner snabbt, men med Skin food hänger den kvar längre.”

Victoria Beckham älskar Weledas hudvårdsprodukter.

1. Hudsalva, Skin food, Weleda. Mer info och köp här (länk till Kicks).
2.
Handcrème, Pomegranate regenerating hand cream, Weleda. Mer info och köp här (länk till NordicFeel). 

Bästa produkterna för ansiktet

”Jag är mycket noga med vad jag lägger på huden, jag kollar alltid upp exakt vad som finns i de produkter jag använder. Jag rengör huden noggrant och har aldrig någonsin sovit med makeup. Varje dag använder jag serum, till exempel Skinceuticals Phloretin cf, återfuktande ansiktskräm – min egen eller Augustinus – och ansiktsmask. Jag går regelbundet och gör ansiktsbehandlingar och äter en massa hälsosamma fetter. Jag försöker inte ändra på mitt utseende, jag vill bara vara den allra bästa versionen av mig själv.”

1. Antioxidantserum, Phloretin cf, Skinceuticals. Mer info och köp här (länk till Skincity).  
2.
Primerkräm, Cell rejuvenating priming moisturizer, Victoria Beckham. Läs mer och köp här. 

Bästa produkterna på resande fot

”Jag flyger alltid osminkad. Jag ser till att tvätta ansiktet och sedan smörjer jag mig med Augustinus Bader The Rich cream, vilket inte är den jag använder i vanliga fall, jag brukar ha den lättare varianten, men luften på flygplan är så uttorkande. Under flygtiden sprayar jag ansiktet med Sarah Chapman Skinesis liquid facial d-stress mist, och täcker kroppen med Weleda Skin food. Jag försöker undvika att äta för mycket salt, för att inte kroppen ska samla på sig onödig vätska. Jag kan även lägga en ögonmask från Chanel för att minska puffighet.

Victoria Beckhams resefavoriter.

1. Ansiktscrème, The rich cream, Augustinus Bader. Mer info och köp här (länk till Net-a-porter).
2.
Ansiktsmist, Skinesis liquid facial d-stress mist, Sarah Chapman. Mer info och köp här(länk till Look Fantastic).
3.
Ögoncrème och mask, Le lift anti-wrinkle lash eye revitaliser, Chanel. Läs mer och köp här.

Av: Laura Kennedy.

LÄS MER: Meghan Markles (billiga!) skönhetsprodukt hon alltid har i väskan