Tips på modig skönhetstrend?

Damernas världs skönhetsredaktör Therese Hallberg svarar på läsarnas skönhetsfrågor varje vecka här på Damernas.se:

FRÅGA:  Jag skulle vilja ha tips på en rådande skönhetstrend som känns ny. Röda läppar och svart eyeliner i all ära, men det har ju gjorts förr och jag är sugen på något nytt som både känns modigt och snyggt. Har du något tips? Gärna något färgstarkt, jag är inte rädd för att synas!
Mvh Monica

SVAR: Du har helt rätt i att trender ofta återvänder, till exempel höstens röda läppar och eyeliner-kantade ögon. Vad sägs om plommonlila läppar, som hos Yves Saint Laurent? Tjusigt och modigt på en och samma gång! Vill du ha en svag nyans, satsa på ett läppglans eller tryck försiktigt in läppstiftsfärgen med hjälp av en fingertopp. Vill du gå hela vägen blir färgstarka läppstift alltid snyggast om de appliceras med en pensel, det gäller lilafärgade varianter också.

Prova till exempel Make up store Lipstick i nyansen Obsess, 170 kr, Mac Lipglass i nyansen All of my purple life, 165 kr, eller Yves Saint Laurent Rouge Pur i nyansen Purple velvet, 305 kr.

Vill du också ställa en fråga till Damernas världs skönhetsredaktör?

Fill out my Wufoo form!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!