Snyggaste sminkpaletterna hittar du här!
Snyggaste sminkpaletterna hittar du här! Foto: Jason Lloyd Evans

Snygga sminkpaletter som piggar upp din makeup i vinter

Paletter - finns det något roligare när det kommer till makeup? En bra palett använder man ofta och så härligt att det finns så många snygga sminkpaletter att välja mellan; palett med ögonskugga, palett med olika highlighters och bronzers för contouring, brynpaletter och allt-i-ett-paletter. Här listar vi 10 snygga makeuppaletter som vi gärna använder i vinter:

1. Palett med glittriga ögonskuggor 

Urban Decay gör många snygga sminkpaletter och denna palett med ögonskuggor som glittrar i olika ädelstensfärger som jade, blodsten och tigeröga passar ju så bra till vinterns festligheter! Stoned Eyeshadow Palette - mer info och köp här (länk till Lyko.)  

2. Palett med ögonskugga, rouge, highlighter och bronzer 

Den här multipaletten innehåller 8 olika ögonskuggor i naturliga jordiga nyanser, 2 rouge, 2 olika highlighters, en bronzer och ett puder - allt för att skapa snygg glow! Soul palette från Ofra cosmetics. Mer info och köp här (länk till Nordic Feel.)  

3. Palett med läppfärger 

Hur bra med en palett med flera olika läppfärger som man kan byta mellan? Här har du 6 olika nyanser av läppstift från nude till bärfärgat till klassiskt rött och till mörkare vinrött. Babor, Lip palette. Mer info och köp här (länk till Skincity.) 

4. Palett med highlighter i krämform

Ett snabbt sätt att fixa sig festsnygg är att addera en skimrande highlighter. Tur då att det finns paletter med olika nyanser, så att man kan välja mellan silverskimmer, rosé eller koppar! Rms Beauty, Luminizer x quad innehåller 4 olika krämbaserade highlighters. Mer info och köp här (länk till Åhléns.) 

5. Ögonskuggspalett med perfekta vinterfärger 

Mac Cosmetics har här samlat ihop 9 snygga ögonskuggor i olika texturer och nyanser som passar ihop perfekt! I paletten har du skuggor med skimmer, satin och matta, i en färgkombination som känns väldigt vintrig och festlig! Burgundy, rosa, mauve, brons och guld i Eye shadow X9 burgundy times nine. Mer info och köp här (länk till Lyko.)  

6. Lyxig sminkpalett med rouge och lyster 

Sminkpalett från Dior.

Klart man ska unna sig en lite lyxigare palett från Dior! Särskilt när den ser så himla härlig ut! Två nyanser av rouge och två nyanser av skimrande highlighters ger omedelbar lyster och har en sammetslen textur. Dior, Backstage glow face palett kommer i olika nyanser, denna heter 002. Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

7. Contouringpalett med färgade puder 

Sugen på att testa contouring? Här har du paletten för det! Innehåller 8 olika nyanser - både matta och skimrande - av ansiktspuder som fungerar att använda som bronzer och som highlighter, allt för att skulptera fram mer konturer i ansiktet. Nyx, Highlight + contour pro palett. Mer info och köp här (länk till Nordic Feel.)  

8. Festliga ögonskuggor i snygg ögonpalett 

Det gnistrar om den här vackra paletten med allt man kan tänkas behöva för vinterns festligheter! Julklapp, kanske? 9 nyanser som skimrar snyggt och som kan användas som ögonskugga, rouge, highlighter och till brynen. Lancôme, Holiday palette. Mer info och köp här (länk till Lyko.)  

9. Palett för ögonbrynen 

Vill du ha en brynpalett med olika skuggor för dina ögonbryn? Här är en variant på ögonbrynspalett med två mörka nyanser och en highlighter - perfekt att lägga strax under ögonbrynet för att öppna upp ögat. Clarins, My perfect eyebrow kit. Mer info och köp här (länk till Åhléns.) 

10. Drömmigaste ögonskuggspaletten 

Ögonskuggspalett från Laura Mercier.

Skulle kunna vara en drömpalett? 12 olika ögonskuggor som passar till allt! Mörka matta nyanser till fest, ljusa skimrande nyanser till vardagen - och allt där emellan! Paletten är inspirerad av Paris och känns både klassisk och samtidigt lyxig och festlig. Laura Mercier, Parisian nudes eyeshadow palett. Mer info och köp här (länk till Skincity.) 

Läs mer: Så får du läppstiftet att hålla hela kvällen + lista på årets bästa läppstift!  

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!