Enkla steg för steg-guider till lätta och snygga halloweensminkningar

Halloween är sminkningens egen högtid! Makeup-proffsen Isastar och Molkan kan trolla och inspirera med såväl teatersmink som vanligt smink, här hittar du enkla steg för steg-guider till deras snygga (och läskiga!) halloween-sminkningar.

Sminkning till halloween: Sår i ansiktet

Vill du ha en läskig halloween-sminkning som drar åt det blodigare hållet kan ironman-sminkningen vara något för dig. Hur du gör visar Isastar steg för steg här.

Sminkning till halloween: Järnmask

Halloweenkostymen blir komplett med en sminkning i form av en järnmask (extra plus för att det inte blir lika varmt som en maskeradmask). Isastar visar hur du gör sminkningen steg för steg i den här guiden.

Halloween: Sminkning steg för steg till häxa

Foto: MALIN HARTZELL

En mystisk häxlook är perfekt till halloween, en lagom mix mellan snygg och läskig sminkning. Molkan visar hur du gör sminkningen steg för steg här.

Sminkning till halloween: blodigt sår på halsen

Betydligt blodigare blir det med en sminkning i form av skuren hals. Isastar visar hur du gör i den här enkla steg för steg-guiden.

Sminkning till halloween: messy clown

Foto: MALIN HARTZELL

Sminka dig till som docklik clown – Molkan visar hur du gör i den här steg för steg-guiden.

Sminkning till halloween: Enkla blåmärken

En klassisk festoutfit kompletterad med obehagliga blåmärken förvandlar snabbt en festklänning till halloween-kostym. Hur du gör steg för steg ser du här.

Sminkning till halloween: Läskigt sår

Vill du ta blåmärket till nästa nivå går det även att sminka fram betydligt läskigare skador, i form av ett infekterat sår. Följ den här guiden till halloween-sminkningen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!