Enkla steg för steg-guider till lätta och snygga halloweensminkningar

Halloween är sminkningens egen högtid! Makeup-proffsen Isastar och Molkan kan trolla och inspirera med såväl teatersmink som vanligt smink, här hittar du enkla steg för steg-guider till deras snygga (och läskiga!) halloween-sminkningar.

Sminkning till halloween: Sår i ansiktet

Vill du ha en läskig halloween-sminkning som drar åt det blodigare hållet kan ironman-sminkningen vara något för dig. Hur du gör visar Isastar steg för steg här.

Sminkning till halloween: Järnmask

Halloweenkostymen blir komplett med en sminkning i form av en järnmask (extra plus för att det inte blir lika varmt som en maskeradmask). Isastar visar hur du gör sminkningen steg för steg i den här guiden.

Halloween: Sminkning steg för steg till häxa

Foto: MALIN HARTZELL

En mystisk häxlook är perfekt till halloween, en lagom mix mellan snygg och läskig sminkning. Molkan visar hur du gör sminkningen steg för steg här.

Sminkning till halloween: blodigt sår på halsen

Betydligt blodigare blir det med en sminkning i form av skuren hals. Isastar visar hur du gör i den här enkla steg för steg-guiden.

Sminkning till halloween: messy clown

Foto: MALIN HARTZELL

Sminka dig till som docklik clown – Molkan visar hur du gör i den här steg för steg-guiden.

Sminkning till halloween: Enkla blåmärken

En klassisk festoutfit kompletterad med obehagliga blåmärken förvandlar snabbt en festklänning till halloween-kostym. Hur du gör steg för steg ser du här.

Sminkning till halloween: Läskigt sår

Vill du ta blåmärket till nästa nivå går det även att sminka fram betydligt läskigare skador, i form av ett infekterat sår. Följ den här guiden till halloween-sminkningen.