Så fixar du glittriga läppar till nyår – i 3 enkla steg

Vill du skina på nyår och samtidigt passa på att testa en av årets största beautytrender? Då är glittriga läppar något för dig! Supersnyggt och superenkelt – vi guidar dig genom de tre enkla stegen.

En av årets största sminktrender har utan tvekan varit glittriga läppar – och då menar vi verkligen glittriga. Trenden har synts på modeller som Bella- och Gigi Hadid på visningar som Atelier Versace FW 16 och Fendi SS 17. Less is, uppenbarligen, not more i år. Några lyckliga själar lyckades vara tillräckligt snabba när sminkgurun Pat McGrath, a.k.a namnet bakom sminkningen på Atelier Versace, släppte sina hajpade glitter-lipkits tidigare i år. Var du inte en av dem så missunna inte – nyårskvällens coolaste läppar fixar du snabbare och enklare än trott.

 

Du behöver:

Foundation

Läppbalsam

Läppenna

Läppstift

Mixing liquid (alternativt läppglanslim)

Pensel att applicera glittret med

Glitter

 

Klicka på produkterna för pris och återförsäljare.

Gör såhär:

1. Återfukta läpparna med läppbalsam. Applicera foundation för ett jämnt resultat.

2. Lägg på läppstiftet och definiera läpparna med hjälp av läppenna.

3. Blanda glittret med lite mixing liquid och applicera blandningen läpparna med hjälp av borsten. Ta bort överflödigt glitter med hjälp av en tops eller borste. Klart!

Psst... Är du kanske mer sugen på en glittrig ögonsminkning? Då måste du läsa vår sminkbloggare Isastars bästa tips!

Artikeln innehåller köplänkar. Priser giltiga för 29-12-16.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!