Artikeln innehåller annonslänkar

Foto: Getty / Jason Lloyd Evans

Packa necessären som ett proffs! Här är sminket du behöver på festen

Vilket smink får följa med i necessären på festen? Vår skönhetsredaktör listar makeup-produkterna som bättrar på looken under kvällen.

Din festnecessär är inte till för en total remake. Ta med dig produkter som inte läcker eller tar plats, och fokusera på krishanterare och smarta touchups.

Produkter som arbetar dubbelskift är bra - om du faktiskt använder dem, annars tar de mest plats.

LÄS ÄVEN: Skönhetsredaktören – Så får du partysminket att hålla hela festen

En ljusreflekterande concealer i snurrpenna till ögonpartiet, en hudnära penna att täcka blemmor med och ett transparent kompaktpuder eller blotting papers räcker långt.

Med en infällbar läppensel, som du i förväg fyller med din läppfärg, slipper du ta med dig hela hylsan och kan applicera med precision.

Vattenfasta produkter står emot just vatten, men löses upp med olja. Detta är den största boven bakom festmakeup på glid, så planerar du inte att gråta är en vanlig, ej vattenfast mascara ett bättre val.

Sminkprodukter till festnecessären:

Concealer och highlighter i ett. Ger lyster och passar bäst att använda under ögonen. Touche Eclat, Yves Saint Laurent. Läs mer och köp här. 

Fixerande löspuder, Pro filt'r instant retouch setting powder, Fenty Beauty by Rihanna. Läs mer och köp här. 

Blotting papers som absorberar överflödigt sebum och gör att du slipper glansigt ansikte. 50 pappersark, Nyx. Läs mer och köp här. 

Läppensel, Pinceau lèvres rétractable lip brush, Chanel. Läs mer och köp här. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!