Artikeln innehåller annonslänkar

Läppglans – här är de allra bästa.
Läppglans – här är de allra bästa. Foto: Jason LLoyd Evans

10 bästa läppglansen – som toppar alla listor (nu fick vi vårkänslor!)

Läppglans är en evig troföljare i sminkväskan – ofärgat, med snyggt skimmer, lip plumber eller med snygg kulör. Vi listar de 10 bästa läppglansen enligt alla topplistor.

Vilket läppglans är bäst? Åsikterna är många – men topplistorna ljuger inte. Damernas Värld listar de 10 mest populära glansen från alla beautyjättar – allt från lip plumpers till skimrande glans.

1. Clarins Instant Light Lip Perfector – läppglans med återfuktande effekt

Clarins Instant Light Lip Perfector

Klassiskt läppglans från Clarins i praktisk tub. Återfuktar läpparna och finns i flera olika nyanser. Mer info och köp här (länk till Nordicfeel). 

2. Total Lip Gloss, Sensai – bästa genomskinliga läppglanset som håller

Total Lip Gloss, Sensai

Total Lip Gloss från Sensai håller länge med sin rosa flytande textur som har lätt förstorande effekt. Mer info och köp här (länk till Nordicfeel).

3. Buxom Full-On Plumping Lip Cream White Russian – läppglans som förstorar läpparna

Buxom Full-On™ Plumping Lip Cream White Russian – läppglans med förstorande effekt.

Många hyllar Buxom Full-On Plumping Lip Cream White Russian är ett läppglans med förstorande efffekt som hyllas av många. Buxom Full-On™ Plumping Lip Cream White RussianFinns i flera nyanser och ger fylligare läppar. Mer info och köp här (länk till Kicks).

4. Lip Maximizer  från Dior – förstorande läppglans 

Läppglans från Dior som förstorar läpparna.

Lyxigt läppglans från Dior som ger volym till läpparna. Berikat med kollagen och kan användas dagligen - det är alltid på bästsäljarlistorna på de stora skönhetsbutikerna. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

5. Gloss Bomb Lip Luminizer, Fenty Beauty by Rihanna – klibbar inte

Gloss Bomb Lip Luminizer, Fenty Beauty by Rihanna

Gloss Bomb Lip Luminizer från Fenty Beauty by Rihanna hyllas då det inte klibbar och för att det ger explosiv glans. Pluspoäng för att det håller länge! Mer info och köp här (länk till Sephora).

6. Enamored Lip Gloss, Marc Jacobs Beauty – återfuktar och sitter länge

Enamored Lip Gloss, Marc Jacobs Beauty

Enamored Lip Gloss från Marc Jacobs Beauty är uppskattat för sina flera nyanser och för att det återfuktar läpparna. Dessutom sitter det hela dagen! Mer info och köp här (länk till Sephora).

7. Color Elixir Cushion Lipstick, Max Factor – läppglans utan glitter och med naturlig färg

Color Elixir Cushion Lipstick, Max Factor

Color Elixir Cushion Lipstick från Max Factor får högsta betyg av många i test för att det ger en naturlig finish och att det är fritt från glitter samt gör läpparna mjuka och smidiga. Mer info och köp här (länk till Nordicfeel).

8. Butter Gloss, Nyx Cosmetics – läppglans med härlig konsistens och smak

Butter Gloss, Nyx Cosmetics

Butter Gloss från Nyx Cosmetics går att användas både för sig själv eller ovanpå ett läppstift. Det har en halvtäckande färg och hyllas för sitt låga pris. Mer info och köp här (länk till Nordicfeel). 

9. Multi Vitamin Gloss, Isadora - läppglans utan kladd 

Multi Vitamin Gloss, Isadora

Budgetgloss från Isadora med semi-transparent färg. Innehåller antioxidanter som ska ge mjukare läppar och hyllas speciellt för att det inte kladdar. Mer info och köp här (länk till Eleven). 

10. L'Absolu Lacquer Lipgloss, Lancôme – läppglans som håller hela dagen

L'Absolu Lacquer Lipgloss, Lancôme

L'Absolu Lacquer Lipgloss från Lancôme är populär på grund av dess hållbara formula, lyxiga förpackning och lättarbetade pensel. Dessutom sägs det hålla hela dagen. Mer info och köp här (länk till Åhléns).  

LÄS OCKSÅ: Så blir du av med torra läppar – enkla knepen som funkar

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!