Smarta tips och produkter efter stranden

Glöm inte att ta hand om huden även efter solning! Satsa på återfuktande after sun-produkter.

5 smarta soltips efter stranden:
1. En svalkande och lugnande after suncrème är ett måste, eftersom det ger en välbehövlig fuktboost. Leta efter ingredienser som aloe vera, honung och kamomill.
2. Uttorkad hud tappar solbrännan snabbare än hud som är väl återfuktad. Se därför till att du smörjer in dig efter varje solbad.
3. Har du ingen after sun-lotion i närheten kan en kylskåpskyld body lotion fungera tillfälligt på lätt solsvedd hud.
4. Använd inte en after sun-produkt för kroppen i ansiktet. Den har en fetare konsistens som kan verka tilltäppande på porerna. Har du fet eller oren hud är det särskilt viktigt.
5. Har du bränt dig i solen? Ta en svalkande dusch innan du går och lägger dig. Du kan också spraya lakanen med vatten med en blomspruta för att lindra röd hud ytterligare. 

5 smarta produkter att använda efter stranden:
1. Dermalogica After sun repair, 365 kr/100 ml. Svalkande gelbalsam med lugnande kamomill som snabbt lindrar ömmande solskador.
2. Matis After sun soothing milk & body, 380 kr/150 ml. Tunnflytande lotion med återfuktande mango som kan användas över hela kroppen.
3. Nuxe Baume lèvres, 135 kr/15 ml. Mjukt och skönt läppbalsam med honung som snabbt reparerar och läker solbrända läppar.
4. Shiseido After sun intense recovery emulsion, 300 kr/100 ml. Bekämpar cellskador orsakade av UV-strålar och fyller på hudens fuktdepåer.
5. Odd Molly Sun-day post sun lotion, 165 kr/150 ml. Lugnande och svalkande lotion med behaglig doft som snabbt ger näring och fukt. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!