Skönhetsredaktörerna avslöjar sina budgetfavoriter – här är bästa produkterna

Med nästan 20 år inom skönhetsbranschen utgör Damernas Världs och STYLEBYs skönhetsredaktörer Maria Ahlgren och Anja Skeppe Grahn en oslagbar beautyduo. Nu slår de sina kunskaper ihop och startar en skönhetspodd där de bland annat avslöjar sina budgetfavoriter – vi tog ett snack med Maria och Anja för att höra mer!

Hej Maria och Anja! Varför har ni startat Skönhetsredaktionen?

– Vi märkte att våra följare efterfrågade vår expertkunskap inom skönhet. Tillsammans har vi en samlad erfarenhet på nästan 20 år inom skönhetsbranschen och vi är båda extremt kunniga inom det vi gör. Vi är den första podden där två rutinerade skönhetsredaktörer, som till vardags rattar skönheten i två av Sveriges ledande modemagasin, möts. Dessutom är vi ganska så roliga att lyssna på också!

Vad kan vi förvänta oss av podden?

– Vi testar hundratals produkter och behandlingar varje år, så recensioner, tips och guidning till nya favoriter på badrumshyllan. Eftersom vi är två Japan-nördar – Maria bodde många år i Tokyo och vi är båda flitiga resenärer till Japan – kommer det nog också bli en och annan J-beautyspaning. Dessutom drar vi också ner brallorna på sega myter, synar luddiga löften i sömmarna och ger vår ärliga bild av skönhetsvärlden. Ni kommer att få höra om vad som verkligen funkar i vardagen, vi är två mammor som likt alla andra försöker hantera grå februaridagar och vardagsstressen med snyggt hår.

Hur ser en vanlig dag ut för en skönhetsredaktör?

– Ofta börjar dagen med en pressfrukost eller möte med någon presskontakt. Det är viktigt att vara ute på fältet och snoka reda på det allra senaste. Sedan hänger vi mycket i vårt skönhetsrum, som är som en mindre sminkbutik. Vi grottar ned oss i olika tester där vi utvärderar konsistenser och ingredienser, samtidigt som vi arbetar på artiklar och andra jobb till våra magasin.

Sist men inte minst: vilken skönhetsprodukt kan ni inte klara er utan?

– Hyn är mitt hjärteämne, jag har alltid minst ett resultatsinriktat serum i rutinen – just nu kör jag Vita Propolis Ampoule från koreanska Leegeeham, Sensais nya Wrinkle Repair Essence och Lancômes fenomenalt lugnande Genifique Sensitive Serum med probiotika och antioxidanter, säger Maria.

– Jag kan omöjligt välja en… Men en mild rengöring, ett serum, fuktcrème och färgad dagcrème har jag varje dag i ansiktet, oavsett. I podcasten pratar vi om de bästa budgetprodukterna, så lyssna på den och inspireras! avslutar Anja.

Psst.. Glöm inte bort att följa Maria och Anja på Instagram!

Lyssna på Maria & Anjas budgetfavoriter i podden:

Produktlista för avsnittet Bästa budgetprodukterna:

La Prairie White Caviar Crème Extraordinaire, Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvement, The Ordinary, Aromatica Orange Cleansing Sherbet, Garnier Micellar Cleansing Water, Estelle & Thild All Weather Cream, Lanolips, Decubal Lips & Dry Spots Balm. Solskydd från Eucerin, Aco och Garnier. TruSkin Amazon. Oljor från hälsokosten. Barnängen och Urtekram från Ica/Coop. Max Factor False Lash Effect Clump Defy, Max Factor Masterpiece Colour Precision Eyeshadow 03 Coffee. Yves Rocher Mascara Vertige Longueur. Eucerin Hyaluron Filler Day Cream, Kronans Apotek Fuktserum.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!