NY BLOGG PÅ DAMERNAS.SE!

Damernas.se är med ny blogg!
Makeup-artisten Karin Westerlund pendlar mellan Stockholm och Paris, och jobbar för såväl Damernas värld, DV Mode som på de stora modevisningarna i Stockholm, Paris och New York.
I hennes nya DV-blogg kan du följa med henne på äventyr, och du får säkerligen en hel del smink- och skönhetstips. 

Hur ser en dag ut i ditt liv?- Den gemensamma nämnaren är att ingen dag är den andra lik. Mina fasta punkter är min familj, mina lägenheter, mina vänner och jobbet.

Vad har du för intressen?- Konst, musik, mat & dryck.

Har du någon hemlig skill?- Jag är ganska bra på att blanda drinkar. Jag jobbade som bartender på Riche för länge sedan och det är fortfarande mitt favoritställe i Stockholm. Sist jag var där hamnade jag i en lång konversation med en av ägarna/min före detta chef om allt möjligt från seriösa livet till annat krimskrams, lika oväntat som mycket trevligt!

Vad gör du helst en fredagskväll?- Om jag är i Paris lagar jag middag hemma med någon eller några kompisar sedan går på någon privat hemlig fest som dyker upp i sista stund.

Var hittar man dig en söndagseftermiddag?- Troligtvis på söndagspromenad i Marais eller längs med floden.

Favoritdesigner?- Givenchy

Favoritplats?- Se mitt första inlägg om Paris. I Stockholm troligen Helgalunden eller Elfviks udde på Lidingö. I New York är det the Williamsburgh bridge.

Fortsätt meningen: Kan inte leva utan ...- Den lättaste frågan av alla: min storebror Johan, han är bäst!!

Kan du beskriva din stil?- Mest gillar jag lyxiga saker med trasig finish och nån girlish eller romantisk detalj. Kedjor, siden, läder, tunna slitna t-shirts, jeans och det mesta är svart. Himmelshöga eller sylvassa klackar när jag orkar.

Har du några hemliga laster?- Ett antal mer eller mindre hemliga guilty pleasures.

Vad drömmer du om?- En lite mer stabil tillvaro en vacker dag.

Om du kunde ha ett parallellt liv (vid sidan av ditt vanliga liv), hur skulle det livet se ut? Var skulle du bo, vad skulle du göra, hur skulle du vara?- På en strand långt bort med massa palmer och pudersand. Jag skulle träna yoga varannan dag och spela back gammon och dricka kokos-cocktails varannan kväll. Det skulle gärna kunna få bo en eller några massörer i närheten också som turades om att sträcka ut mitt och mitt sällskaps (vem/ vilka det nu skulle vara) kroppar från diverse jobb och flygresor. 

SPANA IN KARINS NYA DV-BLOGG

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!