Nu finns ett prosecco-läppbalsam (som gärna får landa i vår neccessär!)

Prosecco-febern fortsätter! Nu har den bubblande drycken intagit skönhetsmarknaden i form av ett litet, otroligt sött läppbalsam. Perfekt för prosecco-älskaren!

Världen har fått prosecco-feber. Den senaste tiden har vi sett prosecco-popcorn, prosecco-godis och prosecco-julkalendrar i våra flöden. Roligt, men kanske inte alltid särskilt gott eller användbart.

LÄS MER: Läppbalsam som reparerar torra läppar – här är bäst i test

Nu, däremot, har vi hittat en proseccoprodukt som får det att klia lite extra i fingrarna. Den är mjuk, doftar gott och innehåller kokosolja – nämligen ett prosecco-läppbalsam!

Foto: The Present Finder.

Läppbalsam med mandel- och kokosolja

Läppbalsamet är rikt på vitamin E och innehåller kokosolja, mandelolja, sheasmör och har förstås en doft av prosecco. Perfekt i partyväskan eller som present!

Det är sajten The Present Finder som säljer läppbalsamet för 4.99 pund (knappt 50 kronor). Läppbalsamet finns även i en rosa version, med smak av rosé prosecco.

På hemsidan kan man även hitta prosecco-doftljus, prosecco-godis, prosecco-badbomber och prosecco-pong (istället för beer pong). Himlen för prosecco-älskare med andra ord!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!