Rynk-noja: Tips på ansiktskräm?

Fråga: Jag har passerat 25-strecket och har nu fått en släng av rynk-noja. Alla säger att man ska köra med solskydd i sin dagkräm, och nu tänkte jag ta och börja med detta även jag. rågan är, finns det någon bra ansiktskräm med inbyggt solskydd (åtminstone SPF 15) för torr hy som inte kostar en miljon kronor?

Svar: Eftersom solskydd i dagcréme börjar bli ett måste för många konsumenter är det i dag inte svårt att få tag på bra produkter som skyddar och samtidigt ger en fin hy i flera olika prisklasser.

En av de absolut bästa, skyddande ansiktscrèmerna för 25+ är Estée Lauders Day Wear Plus  som innehåller både solskydd och antioxidanter som hjälper huden att hålla sig snygg och fräsch. Den kostar 515 kr. Om du är ute efter något som är billigare än så rekommenderar jag antingen Olay Total Effects  eller Nivea Q10  som båda innehåller SPF 15 och båda kostar 135 kr.

Ställ dina skönhetsfrågor till vår eminenta skönhetsredaktör Sofia Björklund, och få svar här på Damernas.se! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!