ANNONS

Innehåll från Yves Rocher

Behåll lystern efter sommaren - här är våra bästa tips!

-PARTNER PROMOTION- Förläng ditt somriga utseende - satsa på Cool Aqua Looken  i höst för en fräsch make up. Här är tipsen som får dig att lyckas!

Sommaren är slut, men fortsätt att låta din hy stråla av sommarvärme. Här ger vi dig de bästa tipsen för hur du skapar Cool Aqua Looken - en look som gör dig sommarfräsch även på hösten. 

För att lyckas med det krävs en bra grund; en återfuktande dagkräm24h Rich Hydrating Cream – Normal to Combination Skin. Därefter är det dags att applicera Sunkissed Fluid Foundation, som är en lättare foundation som ger lyster. För att ytterligare lyfta fram din solbränna kan du med fördel använda Bronzing Powder Duo, ett solpuder som ger en gyllene lyster och passar just din hy.

Bevara ditt sommarfräscha utseende genom att satsa på glossiga och kyssvänliga läppar. Oavsett om du gillar att ha en färgstark pussmun eller glansiga läppar så använd gärna en produkt som ger en mjuk formula. Vi rekommenderar Sexy Pulp Volume Gloss som finns i flera färger.

Ögonen är själens spegel brukar det sägas. För att lyckas med den ultimata Cool Aqua Looken ska du satsa på att rama in ögonen. Vi rekommenderar en bra ögonskugga, Cream Eyeshadow 12h Waterproof 05 Bleu mauve. Använd gärna en pensel, till exempel vår Eye Crease Brush för ett mjukt resultat som inte lägger sig i veck. Avsluta med en mascara med mycket volym som öppnar upp blicken och ger ett intensivt intryck, Mascara Volume Vertige. Med ögonpennan Waterproof Eye Pencil 03 Vert, som ger en stark intensitet, sätter du pricken över i på din ögon make up.

För att fullända din look så målar du naglarna i glamouröst nagellack med hög glans och fin lyster. Ett tips är Nail Lacquer, 61 Rose pastel, men du väljer givetvis själv din favoritfärg.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Yves Rocher och ej en artikel av Damernas Värld

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!