Här är den nya "smarta" hårborsten som motverkar slitna toppar

Nya Kérastase Hair Coach Smart Brush är världens första smarta borste som, med hjälp av inbyggda sensorer och en app, påstås kunna hjälpa dig att motverka slitna hårtoppar.

Vad sägs om en hårborste som analyserar din borst-teknik för att motverka slitna hårstrån? Vi tackar inte nej i alla fall! Det är skönhetsmärket Kérastase som under tisdagens Consumer Electronics Show i Las Vegas presenterade världens första "smarta hårborste". Med hjälp av inbyggda sensorer kan borsten bland annat analysera om du borstar torrt eller blött hår, om du borstar för hårt samt om du följer hårstrånas rätta vinkel eller inte. All denna information, tillsammans med tips på produkter och metoder som förbättrar din borst-teknik, skickas direkt till din telefon för att hjälpa dig att undvika slitna hårtoppar.

Ifall produkten fungerar eller inte, det återstår att se. Borsten släpps nämligen på marknaden någon gång under 2017 (priset förväntas ligga under 200 dollar, cirka 1800 kronor).

Tills vidare, spana in videon om borsten här:

 

Vill du få flera grymma tips? Gilla Damernas Värld på Facebook så missar du inget!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!