Artikeln innehåller annonslänkar

Bästa hårborsten för just ditt hår!
Bästa hårborsten för just ditt hår! Foto: Jason Lloyd Evans

Bästa hårborsten för ditt hår – stor guide för alla hårtyper

Rätt hårborste kan vara en av de bästa investeringarna för ditt hår. Produkter kan göra mycket, men det är borsten som gör håret. Här är Damernas Världs favoriter.

En bra hårborste är en investering – särskilt om du väljer en variant som verkligen passar dig och ditt hår. Paddelborste, fönborste, svinhårsborste eller antistatisk hårborste – här har du den bästa hårborsten i varje kategori!

LÄS OCKSÅ: Så får du volym i håret – bästa produkterna och tipsen från frisören

1. Bästa hårborsten lyx – Mason Pearson

Bästa hårborsten lyx – Mason Pearson

Mason Pearson Handy. Rolls Roycen av hårborstar – en investering för livet (och för ett evigt glansigt svall!). Mer info – köp här (länk till Wakakuu). 

2. Bästa hårborsten för hårömma – Tangle Teezer

Bästa hårborsten för hårömma – Tangle Teezer

Tangle Teezer har gjort stor succé genom att göra det enkelt att reda ut blött hår, men också för sin förmåga att göra lite mindre ont om du är håröm. Mer info – köp här (länk till Cocopanda). 

3. Bästa hårborsten för blött hår – HH Simosen Wonder Brush

Bästa hårborsten för blött hår – HH Simosen Wonder Brush

Wonder Brush från HH Simonsen reder ut ditt hår med tunna och flexibla piggar, speciellt framtagen för att reda ut blött hår. Mer info – köp här (länk till Lyko).

4. Bästa paddelborsten och antistatisk hårborste – ghd Paddle Brush

Bästa paddle borsten – ghd Paddle Brush

En paddelborste från ghd är perfekt för daglig användning för mellanlångt och långt hår. Lite tyngd i borsten gör att den känns extra lyxig. Mer info – köp här (länk till Nordicfeel).

5. Bästa hårborsten för afrohår – afrokam, Acca Kappa 

En bredtandad afrokam är optimal för att reda ut tätt afrohår. Den här från Acca Kappa är framtagen ihop med erfarna hårstylister = kvalitet. Mer info – köp här (länk till Lyko).   

6. Bästa rundborsten för kort hår och lugg – ghd Natural bristle radial brush size 1

Bästa rundborsten för kort hår och lugg – ghd Natural bristle radial brush size 1

Optimal rundborste från ghd som finns i fyra storlekar beroende på vilken hårlängd du vill rundföna. Idealisk för att föna volym i kort hår och styla luggen. Mer info – köp här (länk till Nordicfeel).

7. Bästa rundborsten för att föna lockar och volym – Lyko, Blowout Brush Iconic Bristable 

Rund fönborste från Lyko.

Bra rundborste från Lyko för att föna lockar och volym i mellanlångt och långt hår. Bra grepp för styling och motverkar statiskt hår. Mer info – köp här (länk till Lyko). 

8. Bästa svinhårsborsten för att reda ut håret –Åhléns

Bästa svinhårsborsten för att reda ut håret – Åhléns

Oval utredningsborste med svinhår från Åhléns som är skonsam mot håret och ger fantastisk glans. Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

LÄS OCKSÅ: Vårens snyggaste frisyrer för kortare hår 2021!  

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!