Så gör du snygga vågor i håret - stylisten tipsar

Med några få enkla steg guidar Sofia Geideby, Senior Top Stylist på Björn Axén och flerfaldigt belönad för sina kreationer, dig i hur du enkelt skapar snygga vågor i håret med två kammar. Svårare än så behöver det inte vara.

Se filmen här:

Produkter som användes i inslaget:

Creative Styling Cream är en formbar styling-cream med hög stadga som ger en matt, sträv look med fyllighet och volym. Den passar extra bra för korta, halvkorta samt längre uppklippta hår. Creative Styling Cream innehåller ingredienser som är värme- och UV-skyddande.

Creative Styling Cream vann i kategorin Årets stylingprodukt, konsument, vid årets Swedish Beauty & Cosmetic Awards 2015.

Styling Gel passar extra bra för kreativa frisyrer som kräver stor kontroll. Den ger en glansig, preppy look och ger volym i korta hår. Innehåller UV-skyddande ingredienser samt Sea Lavender som stärker och återfuktar hår och hårbotten.

Professional Hair Dryer 2000 W är en fön med två hastigheter, tre värmelägen samt cool-funktion. Den har ett extra smalt fönmunstycke för maximal koncentration av luftflödet vid torkning och styling. Volymmunstycket fungerar perfekt för att få en skonsam torkning och används med fördel på lockigt hår för att bevara lockarna.

Här kan du läsa mer och få tips om hur du stylar ditt hår

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!