Höstens trendfrisyr (bästa av allt du stylar den på tre minuter)

Under höstens visningar var det en frisyr som solklart stod ut som säsongens hetaste – och inte vilken som helst! Den låga hästsvansen syntes på visningar som Fendi, Dior, Carolina Herrera, MSGM och många, många fler. Stylingen kan variera i det oändliga så länge hästsvansen är låg så är det en given hit!

Viktigast av allt är placeringen. Snodden, eller spännet, ska sitta precis under bakhuvudets rundning.

Foto: X

Accessoarer lyfter snabbt frisyren. Fendi valde en rufsig styling och kompletterade med läderdiadem.

Foto: X

Är en messy styling din stil kan även MSGM’s frisyr passar dig. Välj bena efter vad som passar dig och tupera håret så att du får volym och textur i det. Samla håret till en hästsvans och sätt upp det med en tunn snodd.

Foto: X

Dior kombinerade två av säsongens stora frisyrtrender, låg hästsvans och sidbena. Så enkelt och fantastiskt snyggt. För att göra frisyren kammar du en en bred sidbena och samlar håret i en låg knut strax bakom örat. Ha torrschampo och hårspray till hands för att hålla vilsna hårstrån på plats. Här kan du se en video där vår hårbloggare Elin visar hur du gör.

Foto: X

Vill du ta frisyren till nästa steg finns det en snabb och enkel lösning. Gnistrande metaller syns överallt i höstens mode och genom att kombinera dem med en låg hästsvans har du prickat in en het frisyr. Här stylad för Carolina Herreras visning.

Du vill kanske även läsa:

Hetaste frisyrerna 2015 – hitta en look som passar just din stil

Uppdatera vardagsfrisyren – 9 enkla steg för steg-guider

Korta frisyrer 2015 – spana in de hetaste klippen just nu

Elin Johanssons hårblogg

Gilla Damernas Värld på Facebook eller signa upp på vårt nyhetsbrev så missar du ingenting!

Foto: Alloverpress

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!