Artikeln innehåller annonslänkar

Snygga hårspännen att piffa upp våren 2021 med!
Snygga hårspännen att piffa upp våren 2021 med!

12 hårspännen som är helt rätt i vår (+ så här stylar du dem!)

Låt snygga hårspännen och hårsmycken smycka håret 2021. Håraccessoarer är fortsatt hetare än någonsin - och det finns något för alla. Dessutom är ett snyggt hårsmycke det perfekta sättet att rädda en dålig hårdag!

Håraccessoarer, hårspännen, klämmor med strass, pärlor och bling- trenden fortsätter att vara het 2021. När det kommer till hårspännen kan man välja att anamma en stilregel: Extra allt! Kombinera flera likadana eller olika hårspännen för extra stilpoäng. Men du kan också hålla det enkelt men elegant och satsa på en stilig håraccessoar. Här nedan har vi samlat 12 snygga favoriter.

Hårspännen på modeveckorna i Paris, New York och Köpenhamn. Foto: IBL

Produkterna som sätter trenden - 12 snygga hårspännen:

1. Snäckformat hårspänne i sköldpaddsmönster 

Hårspänne från Pico.

Snäckformat hårspänne från Pico. Sköldpaddsmönstrat med glitter och stenar. Snyggt att fästa bak på huvudet, men lika snyggt på sidan. Mer info och köp här (länk till Wakakuu.)  

2. Hårspänne i form av en sjöstjärna

Hårspänne från & Other Stories.

Vilka vårkänslor man får av detta hårspänne! Format som en sjöstjärna och passar lika bra till jeans och t-shirt som till elegant klänning. Mer info och köp här (länk till &Other Stories).  

3. Hårklämma i marmorerad effekt 

Hårklämma från Ia Bon.

Hårklämma som du kan använda för att samla håret bak på huvudet eller varför inte på toppen för att få bort långa luggen? Klämman från Ia Bon finns även i andra färger. Mer info och köp här (länk till Ia Bon.)   

4. Enkla hårspännen med pärlor 

Pärlhårspännen från Glitter.

Hårspännen i 2-pack från Glitter, dekorerade med oregelbundna pärlor för en mer organisk look. Perfekt att matcha båda på en sida, eller fördela ut gracerna över håret. Mer info och köp här (länk till Glitter.)   

5. Hårspänne med snygg stjärna 

Hårspänne från PFG Stockholm.

Snyggt stilrent hårspänne med sidenkänsla och en trendig strasstjärna. Ger din frisyr det lilla extra och passar lika bra på hemmakontoret som på mysiga middagen. Mer info och köp här (länk till PFG Stockholm.)   

6. Hårspänne med rosett i läder 

Hårspänne i läder från Arket.

Sugen på en rosett, men vill inte att den ska vara för ”flickig”? Här har du det perfekta alternativet i flätat skinn från Arket. Mer info och köp här (länk till Arket.)  

Även om du har kort hår kan du piffa frisyren med ett snyggt hårspänne. Ett stort hår som tar plats kan snabbt bli mer festfint med hjälp av en håraccessoar. Och självklart kan man använda sig av flera olika typer av hårspännen och hårklämmor för att skapa en annan look i håret. Foto: Jason Lloyd Evans

7. Hårspänne från Gucci 

Hårspänne från Gucci.

 

Guccis glammiga, hajpade hårspänne i sköldpaddsmönster och med glittrande stenar. Vi drömmer om två på varje sida! Mer info och köp här (länk till Net-a-Porter.)  

8. Hårspänne med pärlor 

Hårspänne från Glitter.

Hårspänne med pärlor från Glitter i form av vita blommor. Kombinera gärna med ytterligare hårspännen för den där lyxiga ”more is more”-känslan. Mer info och köp här (länk till Glitter.)  

9. Hårspänne med strass - bling! 

Hårspänne med strass - trendigt våren 2021!

Vi har inte fått nog av strass! Här är ett hårspänne med både stora och små glittrande stenar från Complement. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

10. Hårklämma med pärlor 

Hårklämma från PFG Stockholm.

Ett hårspänne i form av en mindre klämma beströdd med vita pärlor. Så elegant! Och även praktiskt, ett smart sätt att få undan hår som vill ramla ned i ansiktet. Mer info och köp här (länk till PFG Stockholm.)  

11. 2-pack örhängen till budgetpris 

Snygga hårspännen i 2-pack.

Snygga, enklare hårspännen i 2-pack från Complement. De är marmorerade i svart och vitt men finns i andra färger för att matcha din hårfärg. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

12. Hårkam med pärlor och strass

Hårkam med pärlor och strass.

Klassisk hårkam men med en twist! Dekorerad med pärlor och strass - den här hårkammen syns. Styla med en på vardera sida, à la 80-tal. Mer info och köp här (länk till Ur & Penn.)  

LÄS MER: Vårens bästa klipp för kort hår våren 2021! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!