"Bloggen bjuder på enkla lösningar för alla som vill vara fina i håret till vardags "

I dag är vi stolta att presentera vårt senaste bloggtillskott. Frisören Elin Johansson flyttar in på Damernas.se och står redo att inspirera oss till max!

Vad är ditt bästa tips  för att rädda en dålig hårdag?

– De flesta dåliga hårdagar beror på att håret är för fett, och då tycker jag att det bästa man kan göra är att utnyttja det och göra något bra av det. Jag skulle rekommendera att sätta upp håret i en hög hästsvans, det kan vara så snyggt! Vill du förstärka känslan av en väldigt sleek och stram look kan du applicera vax och spray för en mer slickad look. Då ser det ut som ett medvetet val snarare än räddningen från en dålig hårdag. Annars är torrschampot din absolut bästa vän en dålig hårdag, det är a och o. Jag har gjort en guide som visar hur jag brukar använda torrschampo. (och den kan du se nedan reds anm)

 

Vad händer om man vaknar med ett riktigt burr istället för fett hår?

– Jag tycker att det bästa man kan göra är att utnyttja det man redan har bäst. Är håret burrigt hade jag börjat med att göra en snygg mittbena och sedan locka håret med en tjock locktång, avsluta med lite saltvattenspray och vips har du en snygg beach look.

Du får det att låta så enkelt! Vad kommer vi att få läsa mer av i din blogg?

– Ni kommer att få följa mig och min vardag som frisör. Jag kommer att tipsa er om de bästa produkterna på marknaden och ge er mina tips och trix för hur ni tar hand om ert hår på bästa sätt. Jag kommer också att göra en del steg för steg-guider så att ni lätt kan se hur ni gör frisyrerna hemma. Jag vill att det ska vara enkla lösningar för alla som vill vara fina i håret till vardags. Sedan jag började blogga har många hört av sig till mig och sagt att de nu börjat förstå hur de kan ta hand om sitt hår, och det är så roligt att få höra. Alla kan få ett fint hår och det är något som jag verkligen vill förmedla till mina läsare!

Ni kan redan nu kika in i Elins blogg för härlig inspiration, ni hittar den här: http://elin.damernasvarld.se/

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!