DAMERNAS HEMLIGA GUIDE TILL SKÖNHET

Ny frisyr, ny hårfärg, bort med vintertrött hy, förbred ben för vårens kjolar och fötterna för vårens trendigaste skor. Gör dig beredd att krypa ur vinteridet och droppa vinterkläderna, och visa upp 2011 års snyggaste du.Damernas.se  hjälper dig dit genom våra hemliga tips på frisörer och skönhetssalonger.  

Damernas världs  redaktion rekommenderar ....FRISÖRER

Corinne & FriendsSturegallerian, Stockholm
Härlig kreativ stämning med duktiga frisörer som ger bra tips och klipper bra! Hårbottenmassage vid hårtvätt och hög god service. Jag känner mig alltid i goda händer när jag är där. Man kan få ett glas vin på fredagar för att komma i stämning

Preston Hair Narvavägen 25, Stockholm
Har bara ett tips, Preston Hair på Narvavägen, jag klipper mig hos Robert Preston.  

Sure Baby YesBergsunds strand 34, Stockholm
Mitt blonda hår, med den perfekta askiga färgen fixar jag hos Åsa på Sure Baby Yes i Hornstull i Stockholm. 

Salong DeeviBondegatan 16, Stockholm
Mitt hår gör jag på Deevi på Bondegatan 16. Det är mitt bästa tips!

W LoungeRådmansgatan 50
Jag kan rekommendera Wig lounge på Rådmansgatan för att de tar ett helhetsgrepp på ditt hår. Klippningen inleds med en hårtvätt och hårbehandling (den som behövs till just ditt hår) med efterföljande hårbottenmassage. Perfekt avslappning för stressade storstadssjälar.

MANIKYR & PEDIKYR

FridasGrev Turegatan 25
Naglar fixar jag på Fridas. Frida själv har en lång erfarenhet inom nagelbranschen, 19 år. Hon är den bästa manikyristen! Snabb, noga och det blir jättebra resultat. De har det lilla extra som lite vin och choklad för att komma i stämning om man ska gå ut efteråt. Sådant gillar jag.

Raison d´Etre Spa Grand Hotel, Rosenrummet, NKHamngatan 18-20
Fixa fötterna hos Fatima i Rosenrummet på NK! Det är mitt bästa tips ...

BEHANDINGAR

Wig AvedaBirger Jarlsgatan 22
Underbart litet behandlingsrum som får en att koppla av helt från omvärlden. Terapeuten är behaglig som person och man blir verkligen omhändertagen med otroligt roliga och annorlunda, men också traditionella, behandlingar med produkter från Aveda. Väl värt ett besök! 

Nina Nilsdotter hud och kroppsterapiKungsgatan 48
Min favorit-hudterapeut! Nina har en lång erfarenhet som hudterapeut och arbetar i dag med ett märke som heter Nimue. Hennes behandlingar håller min hud i schack och jag ser alltid fram emot att komma till henne, det är som en fristad. 

SkönhetsterapeuternaKarlavägen 68
Ansiktsbehandlingar gör jag hos Beatrice Mathisen på salongen Skönhetsterapeuterna. Testa!

Skönhetsvård Södermalm Hornsgatan 70, Stockholm
Vax- och kroppsvård gör jag på Skönhetsvård Södermalm. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!