Artikeln innehåller annonslänkar

Foto: Sean_Cunningham

Vilken ögonfransböjare är bäst?

Vilken ögonfransböjare är bäst? Här listar vi 6 olika ögonfransböjare som kan ge dina fransar ett bra lyft!

Att använda ögonfransböjare är ett bra knep för att få fransarna att verka längre, och dessutom öppnar man upp sina ögon om fransarna böjs uppåt. Extra bra för dig som har raka fransar som naturligt pekar mer rakt fram eller snett nedåt. Bara böj upp fransarna försiktigt med böjaren innan du applicerar din mascara. 

Här listar vi 6 olika ögonfransböjare som alla får höga betyg och goda vitsord! 

Ögonfransböjare - makeupartisternas favorit

Shu uemura, Eyelash curler är en ikonisk klassiker, älskad av makeupartisterna. Den var länge en väl bevarad hemlighet bland kändisar och modeller men nu är denna flerfaldigt prisbelönade ögonfransböjare allmänt känd. Mer info och köp här (länk till Shu Uemura.)  

Ögonfransböjaren som alltid får bra betyg 

Tweezerman, Classic eyelash curler är en populär ögonfransböjare som alltid får högt betyg av användarna. Denna bästsäljare anses också vara särskilt bra för dig som är känslig, eftersom kudden är hypoallergenisk. Mer info och köp här (länk till Lyko.)  

 

Shiseido - ögonfransböjaren med stor fanbase 

Shiseido, Eyelash curler är också en populär ögonfransböjare, ofta utsedd till bäst-i-test, bland så väl makeupartister som bland vanliga konsumenter. Den är inte lika kurvig i sin utformning, vilket gör att man ”får med” många fransar i en ”böjning”. Mer info och köp här (länk till Lookfantastic.)  

 

Lyxig ögonfransböjare från Dior 

Dior, Backstage eyelash curler. Denna ögonfransböjaren har smidigt handtag och inte nog med det - det sägs att den verkligen kan skapa drömfransar! Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Ögonfransböjaren som ständigt vinner priser 

Surratt Relevée, Lash curler är den perfekta kombinationen av japansk design, bra resultat och dessutom beskrivs den som oerhört behaglig. En gudagåva till alla kvinnor med raka ögonfransar som är rädda för att bli klämda. och kanske inte så konstigt då att den vinner priser? Mer info och köp här (länk till Lookfantastic.)  

Mac Cosmetics - ögonfransböjaren som ger naturlig böj 

Mac Cosmetics, Full lash curler är en klassisk ögonfransböjare som alltid är med på topplistorna över bästa ögonfransböjare. Den ger en mjuk och naturlig böj på fransarna och har en smidig kläm- och släpp-funktion. Mer info och köp här (länk till Cocopanda).  

 

Läs mer här: 10 tips som gör att du alltid lyckas med din ögonmakeup! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!