Foto: D

Zara Larssons designsamarbete med H&M – se hela kollektionen här

Rosa nyanser, feministiska tryck och vida siluetter mixat med mer figurnära plagg – så ser Zara Larssons kollektion för H&M ut. Här kan du se alla plagg!

Zara Larssons designsamarbete med H&M speglar hennes personliga stil och består av kläder, skor och accessoarer i begränsad upplaga.

Foto: D

– Jag ser verkligen fram emot att äntligen få visa upp min kollektion från H&M. Det har varit så kul att få samarbeta med dem i designprocessen och skapa en kampanj som reflekterar min personlighet. Det ska bli spännande att se hur tjejer över hela världen bär plaggen och kombinerar dem utifrån sin egna personliga stil, säger Zara Larsson.

LÄS OCKSÅ: Gina tricot lanserar exklusiv partykollektion – se alla plagg här

Enligt H&M har Zara Larsson varit delaktig i varje steg i designprocessen. Hon har bland annat valt kollektionens signatur färg rosa, då det är hennes favoritfärg och hon anser är ”den är feminin, stark och passar alla”.

LÄS OCKSÅ: Så stylar du vårens trendfärg rosa – vi guidar till bästa köpen

Foto: D

– Zara är verkligen en inspiration för mode- och musikälskare världen över. Hennes energi är så positiv och ärlig, vilket vi tillsammans enkelt kunde förmedla genom de olika plaggen. Vi tittade även mycket på vad Zara bär på och utanför scenen för att verkligen få fram hennes show-möter-street-stil”, säger Pernilla Wohlfahrt, designchef och kreativ chef på H&M.

Foto: D

Zara Larssons kollektion för H&M lanseras i utvalda butiker världen över och online på hm.com.

LÄS OCKSÅ: H&M conscious exclusive collection 2017 – allt om nya kollektionen

Zara Larsson x H&M – se hela kollektionen:

Foto: Copyright:Peas Understanding
Foto: Copyright:Peas Understanding

[adSpace placement="auto"]

Foto: Copyright:Peas Understanding

[adSpace placement="auto"]

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!