Yogamärket Lululemon kommer till Norden – öppnar första butiken i Sverige

Lululemon öppnar sin första butik i Norden under sommaren 2018, här hittar du den!

Det yoga-och hälsoinspirerande varumärket må ge oss riktiga Los Angeles-vibbar, men faktum är att det grundades i Vancouver, Kanada 1998. Nu har Lululemon äntligen tagit sig till Norden, närmre bestämt till Bibliotekstan i Stockholm. Adressen för den nya, drygt 200 kvm stora butiken, är Smålandsgatan 20.

Lululemon till Bibliotekstan

Lululemon är det senaste i raden av exklusiva varumärken att öppna i expanderade Bibliotekstan. Sandro och Cartier öppnar sina första Norden-butiker i området och i fjol slog Chanels beautybutik upp portarna på Biblioteksgatan. Även Arkets butik var planerad till området, men fick stoppas då butiken brann ned. Under sommaren öppnar den första Arket-butiken på en ny adress i Stockholm istället.

Lululemon designar träningskläder med en yoga-touch och varumärket har blivit lite av ett community för träningsintresserade. Märkets butiker säljer inte bara kläder, utan fungerar även som yogastudios där yogis kan stråla samman.

– Det är glädjande att Lululemon har valt att etablera sig i Hufvudstadens fastighet i Bibliotekstan. Med sitt

inspirerande och nytänkande retailkoncept kommer Lululemon ytterligare stärka Bibliotekstan som shoppingdestination och mötesplats, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik Stockholm, Hufvudstaden.

Psst.. Häng med vår systersajt amelia på en träningsresa till Kreta! Klicka på bilden för att läsa mer och boka:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!