Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Wakakuu släpper eget varumärke – se alla plagg

Efter succén med sin webbshop lanserar Wakakuu ett eget varumärke – Wakakuu Icons – med fokus på en hållbar och chic basgarderob.

Hösten 2011 lanserades webbshoppen Wakakuu. Snabbt blev det en shoppingfavorit för många, med sina exklusiva designmärken som By Malene Birger, Isabel Marant och Totême. Nu går man steget längre och lanserar ett eget varumärke – Wakakuu Icons – som ska erbjuda den perfekta basgarderoben.

Wakakuu lanserar Wakakuu Icons.

– Vi säljer redan de bästa och hetaste varumärkena just nu och ville också ha den bästa basen. Vi bestämde oss för att göra den som Wakakuu Icons eftersom vi vet vad våra kunder efterfrågar, säger Maria Tollemark, vd för Wakakuu. Den första kollektionen genomsyras av klassiska plagg i tidlösa snitt, med hållbara materialval som silke, ull och skinn. Tonerna är jordnära och kollektionen, som släpps på onsdag, består av sex plagg – en kappa, en kjol, en klassisk skjorta, en sidenblus, en klänning och ett par skinnbyxor. Scrolla ner för att tjuvkika på hela kollektionen som du kommer kunna klicka hem här på Wakakuu.com den 13 februari.

 Klänning från Wakakuu Icons i smickrande modell. Kommer i beige och svart. Läs mer och köp här.

 Kappa från Wakakuu Icons. Kommer i beige och svart. Läs mer och köp här.

 Vit skjorta från Wakakuu Icons. Läs mer och köp här.

 Skinnbyxor från Wakakuu Icons med elastiskt band i midjan. Läs mer och köp här.

 Blus från Wakakuu Icons i silke. Kommer i svart och beige. Läs mer och köp här.

 Svart kjol från Wakakuu Icons i klassiskt klockad modell. Läs mer och köp här.

Läs också: Vårmode 2019 – allt om säsongens hetaste trender