VÅRMODE 2012: Älskade 1950-tal

Modevärlden fullkomligt älskar 1950-talets snitt och skräddade couture våren 2012. Så även vi! Frossa i 1950-tals mode i DV:s modejobb Älskade 1950-tal som du kan njuta av efter klicket nedan!

För att inspireras till modejobbet dök vi ner i vår egen gedigna historia (Damernas Värld har trots allt funnits sedan 1940-talet). I arkiven hittade vi underbara omslag som satte igång moderedaktionens kreativitet. Omslagen var så fina att vi inte kunde låta bli att publicera dem igen tillsammans med modejobbet. Vi har dessutom satt upp de oemotståndliga bilderna på väggen på DV-redaktionen. Vill du också ha modenostalgi hemma hos dig? Beställ en poster i vår DV-shop

Bli inspirerad och njut av modejobbet Älskade 1950-tal och underbara, gamla DV-omslag genom att klicka på bilderna nedan. Var du kan köpa kläderna ser du under bilderna. 

Av: Robert Nordberg
Foto: Tomas Falmer/LundLund
Setdesigner: Johan Svenson/Link Details
Hår: Linda Shalabi/Mikas Looks
Makeup: Sara Denman/Mikas Looks
Modeassistenter: Christina Ahlberg och Hanna Sandell
Fotoassistent: Per Lundström
Modeller: Louise von Celsing/Mikas och Linnea Gröndahl/Elite Model

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!