Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Chefredaktörens budgettips: ”9 stilsäkra vårköp – alla kostar under 500 kronor”

Äntligen är våren här – åtminstone i alla webbshoppar. I år frossar vi overshirts, trenchcoats och Chanel-flirtande jackor, och allra helst under 500 kronor per plagg enligt Damernas Världs chefredaktör.

Damernas Värld

Det råder inga tvivel om att våren har anlänt till webbshoparna. Västar, trenchcoats, slip-in-skor – det är enkelt att plocka höga trendpoäng just nu. Jag har plockat ut nio favoriter som både ser och känns lyxiga ut, men som inte kostar en krona över 500-lappen. Varsågod!

LÄS OCKSÅ: Vårmode 2020 – modechefen listar säsongens största trender

1. Den Chanel-flirtande jackan

Klicka på bilden och kom direkt till jackan.

En härlig jacka som även går att använda inomhus som kavaj när vädret är kallare. Flirtar med modehuset Chanel och så chic till allt från jeans till finbyxan. En fin, lite volymös modell som blir ett tillskott i basgarderoben. Finns i flera fina färger! Mer info – köp här (länk till H&M). 

2. De mjuka byxorna med snygg struktur  

Klicka på bilden och kom direkt till plagget

Den mjuka byxan, fast lite flottare, har ju blivit ett av våra viktigaste plagg i vår. De här har just kombinationen av en snygg silhuett och en yta som har lätt struktur vilket gör byxan mer elegant. Kanonköp, dessutom i ekologisk bomull! Mer info – köp här (länk till Cos). 

3. Våren tillhör (alltid) trenchcoaten

Klicka på bilden och kom direkt till trenchen.

Inte en vår utan en trecnh! Det här är ett riktigt flott exempel på detta klassiska plagg till ett kanonpris  – det är bara att slå till. Mer info – köp här (länk till H&M).

LÄS ÄVEN: Här hittar du fler utvalda trenchcoats!

Den veckade väskan

Klicka på bilden och kom direkt till väskan.

Den veckade väskan har blivit en riktig väsktrend och gärna för oss – den här tillför något intressant till varje look. Mer info – köp här (länk till Weekday). 

5. Satsa på pärlörhängen – varje dag

Klicka på bilden och om direkt till örhängena.

Vid sidan av den tjocka kejdan (här hittar du bra köp!) så är pärlor det du ska satsa på i smyckesväg denna vår. Vi älskar dessa rena örhängen som är minimalistiska och effektfulla på samma gång. Varje dag-örhängen som ökar stilkänslan, just det, varje dag. Mer info – köp här (länk till Edblad). 

Den lyxiga slip-in-skon

Klicka på bilden och om direkt till skon.

Slip-in-skon ger avslappnad elegans till varje garderob, och vi kan inte förstå hur de här lyxiga krokopräglade slip-in-skorna kan ha det här priset! Den fyrakantiga tån gör den här skon än mer modern. Mer info – köp här (länk till Mango). 

7. Beige elegant version av den populära overshirten

Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.

Låt en overshirt, som den här i ljusa med elegant känsla från Kappahl, ta plats vid sidan av alla plagg i din basgarderob som ett vårigt tillskott. Bär den som skjorta när det är kallare och som en tunnare jacka under varma vårkvällar. Mer info - köp här (länk till Kappahl).

LÄS ÄVEN: Här hittar du fler utvalda skjortjackor

Västen är allas bästa vän

Klicka på bilden och kom direkt till västen.

Du har väl inte missat att slipovern seglat upp och blvit ett trendplagg att räkna med. Ta västlooken ett steg längre med den här utmärkta västen från Gina Tricot som kombinerar en lätt unformslook med just västen. Mer info – köp här (länk till Ellos). 

LÄS ÄVEN: Här hittar du fler västar – i klassisk slipover-stil

9. XXL-solglasögon

Klicka på bilden och kom direkt till solglasögonen.

Jag välkomnar enorma solglasögon med rejäla bågar våren 2021, som de här från Carin Wester. Få andra accessoarer ger ett så lyxigt intryck som ett par stilsäkra bågar. Dessutom blir de här dina för minipris! Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

LÄS ÄVEN: Här hittar du ännu fler utvalda solglasögon för våren 2021.