Vårens hetaste solglasögon

I vår finns det massor av modeller och trender så det är lätt att hitta solglasögon som passar din stil. Maria Öhrling Andersson är produktchef på Synsam, hon var nyligen på glasögonmässan i Milano för att se vårens nyheter. Vi ringde upp henne och frågade om vårens trender. 

Vilka färger ska det vara på solglasögonen i vår?"En ny trend som vi ser är tvåfärgade solglasögon och transparenta färger, både i glas och bågar. Vill du hålla dig till klassisk svart och brunt så funkar även det bra. Däremot så är det är inte så mycket glitter och stora loggor."

Vilka modeller är trendiga i vår?"Retrointrycket hänger kvar men återspeglar sig i olika stilar. För kvinnor är det mycket stora filmstjärneglasögon, gärna i tonade glas men även retroklassiskt sportiga glasögon i glada plastiga färger. Pilotbågarna finns kvar med stora runda glas och metallbågar. Oavsett vilken modell du väljer så kom ihåg att det viktigaste är att du hittar din stil och känner att det här är jag."

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!