Foto: GAT Images

Ursina Gysi – stylisten som startar trender istället för att följa dem

Är du på jakt efter en ny stilikon som sticker ut från mängden är Ursina Gysi namnet för dig. Antalet streetstylebilder på den schweiziska stylisten är näst intill oändligt.

Så vad är det som skiljer Ursina Gysis stil från så många andras? Kanske det enkla faktum att hon startar trender snarare än följer dem.

Hon plockar upp inspiration från gatan och likt en kameleont bär hon upp en rad stilar, men gör looken till sin egen. Hennes avslappnade uttryckssätt och det faktum att många designers inspireras av hennes stil och karisma gör också sitt till den drömmiga helheten.

Hon får alltid till den ultimata mixen mellan sportigt, rockigt och hippiechict.

Även om hennes look bäst definieras i krocken mellan bra och dålig smak blir utfallet alltid exemplariskt – Ursina Gysi får på sitt coola manér alltid till den ultimata mixen mellan sportigt, rockigt och hippiechict. Det ser aldrig ut som att hon försöker för mycket.

Låt din höstlook inspireras av stylisten Ursina Gysi. Foto: GAT Images

Sedan ett par säsonger tillbaka stylar Gysi visningar och lookbooks för det franska märket Y/Project vilket har varit en succé för båda parter. Så stilgoogla henne och hennes stylingjobb för inspiration i överflöd.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!