TRENDRAPPORT: Skinndetaljer

Skinn, skinn, skinn!

Catwalken är full av skinndetaljer, på axlar, armar och ben, och hela plagg i skinn, som kjolar i skinn, byxor i skinn ... listan kan göras lång. 

Skinn syns hösten 2010 från topp till tå. Från byxor, till shorts, till kjolar, vidare upp till toppar, kavajer och kavajslag. På toppen sitter ett par oversize:ade axelklaffar. 

Skinnplaggen syntes redan förra säsongen, främst på shorts, men för hösten och vintern 2010 har skinntrenden fullkomligt exploderat, på byxor (Dior, Chloé, Balmain, Hermés, Isabel Marant, Bottega Veneta), kjolar (Celine, Chloé) jackor (Givenchy, Gareth Pugh, Prada), kavajer (Hermés) och toppar (Celine, Giles, Hermés). 

Men främst finns skinnet på detaljerna. De läckra skinndetaljerna syns på axlar (Hermés), påsydda fickor (Celine), kavajslag (Bottega Veneta, Sportmax, Hermés, Gianfranco Ferré), innerfoder (Yves Saint Laurent), detaljer på jackor (Haider Ackermann) och på synliga sömmar (Salvatore Ferragamo, DKNY) och på ärmar (Derek Lamm)

Kika på trenden nedan!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!