TRENDRAPPORT: Den nya kjolen

De har kallats "den nya kjolen", av den enkla anledningen att de syns i stort sett överallt, och har tagit rollen som såväl vardags- och festplagg. Vi talar så klart om shortsen. Från den shortsfyllda våren, följer nu de murrigare varianterna med till höstens trendbild.

Höstens shorts kommer i material som läder, ull och päls, och längdmässigt är det fortfarande de kortkorta shortsen som dominerar, men också längre varianter som går till mitten av knät. Matchas med vadhöga strumpor på bara ben.  

Shortsen syns hos  Chloé (hög midja och fransar),  Dolce & Gabbana (här kommer shortsen i alla längder, från kortkort, till knälångt, med detaljer som spets),  Giorgio Armani (kjollikande shorts i knalliga färger som rött),  Salvatore Ferragamo (shorts i läder, samt shorts i murriga färger och i rutigt. Maskulint och preppy är ledorden),  Jil Sander (shorts i form av body),  D&G (här kan shorts-älskare frossa i okonventionella shorts, som de kabelstickade och shorts i päls),  Missioni (grövre shortsmodell),  Sportmax (längre shorts i beige),  Tommy Hilfiger (rutiga shorts med låg midja) och  Proenza Shouler (shorts med läderfickor)

Chloé, Proenza Schouler, D&G, Salvatore Ferragamo
Sportmax, Salvatore Ferragamo, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger
D&G, Missoni, Salvatore Ferragamo, Jil Sander
Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Jil Sander, Salvatore Ferragamo

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!