Topshops öppnar "Secret store"...

Topshop satsar stort på sina egna butikskoncept. Nu öppnar de vad de kallar "Secret store"- avdelningar i flaggskeppsbutikerna i London och New York. På ytorna kommer sortimentet från designersamarbeten och Topshop Boutique säljas. 

Men upplägget är kort. Hela spektaklet ska kännas som ett märkligt ögonblick. Under två veckor kommer blomsterarrangemang, antikviteter och andra unika exponeringsmöbler att presentera hemligheter och överraskningar. Men några avslöjar Topshop redan i förväg.

Till eventet har Topshops boutique designat 30 plagg/accessoarer i begränsad upplaga som bara kommer att finnas till försäljning på dessa "Secret store"-ytor.  Designen är vintageinspirerad i påkostade material med mycket spets och broderier.

Förutom den unika boutique-linjen kommer också modekedjans designsamarbeten att finnas till försäljning.  Svenska Ann-Sofie Back fortsätter att designa för klädmärket och i övrigt kommer namn som Meadham Kirchhoff, Maria Francesca Pepe, Emma Cook, Michael Van Der Ham och Pamela Love, Tom Scott och Been d'Hygere att finnas representerade.

Topshops "Secret store"-event slår upp sin hemliga port (som enligt ryktet ska vara dekorerad med blommor) den 26 maj 2011.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!