Tjuvkika på Swedish Hasbeens kommande kollektion

Om ett par veckor drar Stockholms modevecka, Mercedes-Benz Fashion Week, i gång. Då ett flertal svenska märken visa upp sina kommande vårkollektioner för 2013. Men redan nu kan du få en tjuvkik vad som komma skall om ett år från hyllade accessoarmärket Swedish Hasbeens

För våren och sommaren 2013 inspireras Swedish Hasbeens av några av 1930-talets starka kvinnor. Bland annat Karen Blixen och Amelia Earhart, som båda är exempel på kvinnor som vågade sig på äventyr som annars bara var förbehållet män. Dessa inspirerande kvinnor – som har banat väg för andra kvinnor med drömmar – är utgångspunkten för Swedish Hasbeens kollektion Call of The Wild. 

Swedish Hasbeens – som är kända för sina retroinspirerade träskor – släpper en rad nyheter för våren och sommaren 2013. Bland annat Mary Jane-sandaletter, pumps och sandaler. 

Nyfiken på kollektionen? Klicka på bilderna nedan för att bläddra igenom Swedish Hasbeens kommande kollektion för våren och sommaren 2012. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!