Svenska träklackar och vackra halsband

Svenska träklackar och vackra kärleks-halsband, men även hemma-spa för händerna.

1. Slå träklackarna i taketVem kunde ana att träskon skulle leta sig fram till Chanels catwalk inför vår/sommarkollektionen 2010? Träskorna har blivit lika heta igen som under 70-talets glansdagar. Några som garanterat gillar den återuppståndna hypen är svenska märket Swedish Hasbeens, som är experter på trendiga träskor. Coolast är deras stövelträskor, 3 295 kr, som redan syns på många modekänsliga tjejfötter.

2. Kärlek på kedjaVad vore livet utan drömmen om den stora kärleksstunden, så som den ser ut i Hollywoodproducerade kärleksfilmer? I min drömkärleksfilm dyker definitivt ett Love-halsband av vitt guld och keramik från Cartier upp. Pris 24 000 kr.

3. AxelremsfokusGlöm små, tantiga handväskor utan axelrem. Axelremmen känns viktig nu, gärna i stora budväskvarianter. Hänger fint gör skinnväskan med stickat parti, 3 200 kr, av amerikanska designern Tory Burch.

4. Digitalt på modetPoppigt digitalt är vad som gäller i klockvärlden. Populäraste modellen just nu finns hos franska designern Jean-Charles de Castelbajac för 1 375 kr.

5. Spa för händernaVackra händer är alltid attraktivt. Personligen föredrar jag
olackade, kortklippta naglar i kombination med behagligt mjuka händer. Skäm bort händerna med espressodoftande manikyrscrub, 285 kr, och cappuccinodoftande massagecrème, 240 kr, båda från OPI.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!