Svartvit, böljande draperingar och vårdande lera

1. Svartvit sanningVisst ser vi många härliga färger till våren, men ibland behövs också lugnare toner i svart och vitt. I den grafiska genren har svenska Minimarket vad som krävs. Från deras undermärke Mini for Many kommer en prickig sidentopp, 695 kr, och bomullsbyxor, 895 kr, samt randiga skor, 995 kr. 

2. DraperingsfärdighetDrapering ansågs förr vara en konstart som bara de allra skickligaste couturekreatörerna bemästrade. I dag har draperingstekniken moderniserats och blivit mer tillgänglig. Ett utmärkt exempel är Fifth Avenue Shoe Repair som har färdigheten i blodet. Jersey-klänning, 1895 kr.

3. Lera i ropetJust nu är vatten och allting i närheten av havet en inspirationskälla, enligt trendgurun Li Edelkoort. Därmed är lera jätteinne ? både som färg och krämig textur och för sin renande hälsoeffekt. Jag pysslar om mig i lermask från Alaska Glacial Mud Co, 269 kr. Leran är utvunnen från Copper River-deltat i Alaska och innehåller 60 näringsgivande ämnen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!