Spana in Zaras augusti-kollektion 2011

Spanska modekedjan Zara är alltid lika snabba på att snappa upp trender från catwalken, och de släpper mängder med kollektioner. 

I augusti månads kollektion från Zara hämtas inspirationen från både Celine, Dolce & Gabbana, Jil Sander och Balenciaga.
Pälskappan som du ser ovan är nästan en kopia av vad Celine visar upp i sin höstkollektion. Den gröna kappan (som du kan se efter klicket) påminner om en av de 1960-talsinspirerade kapporna från Jil Sander och den stickade tröjan är en blandning av vad vi sett på catwalken från Chanel och Jil Sander. För att inte tala om den svarta kavajen med stora slag, som nästan är identisk med Dolce & Gabbanas variant för denna säsong.

Zara har prickat in andra trendplagg i sin kollektion, som pennkjolen (givetvis i grafiskt mönster som är en stor trend), paljettklänningen och boaormsmönstrade väskan. 

Du kan se hela kollektion en från Zara efter klicket ...

'

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!