Spana in Elin Klings märke Nowhere

Modebloggaren, stylisten och entrepenören Elin Kling fortsätter att ta över världen.
Hon har sin egen tidning Styleby, har (som enda bloggare) skapat en kollektion för modekedjan H&M, är delägare Fashion Networks tillsammans med Christian Remröd, och ja, driver en av världens mest poplära modebloggar, Style by Kling

Inte nog med det. Tillsammans med designern Nhu Duong har hon tagit fram märket Nowhere, som lanseras den 10 oktober 2011. Elin Klings titel är creative director, och tillsammans har de skapat en av årets mest spännande modenyheter ...

Märkets första kollektion kan beskrivas som minimalistiskt, med hög modegrad till en human peng. Kollektionen innehåller kappor, jackor, byxor, blusar, väskor, skor och även en fantastisk byxdress. 

Nowhere kommer inte att släppa traditionella kollektioner efter säsong, utan kommer att göra små släpp hela tiden.
- Nowhere består av starka individualistiska plagg med moderna snitt och representerar det som vår kvinnliga målgrupp vill bära just nu, oberoende av plats och årstid, säger chefdesigner Nhu Duong. 

Nowhere kommer att säljas på Nelly.com!

Du kan se kollektionen genom att klicka på bilderna till höger. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!