Skor och underkläder hos Cheap Monday

Boots, ankelboots, snörkängor, stövletter, pumps och sneakers. Nu ger sig den svenska modekedjan Cheap Monday in i sko- och underklädesdjungeln.

I höstens skokollektionen för dam dominerar material som skinn, canvas, vaxad mocka och lack på modeller med exempelvis fyrkantig tå, utskurna kilklackar och knähöga eller ankellåga stövelskaft. Färgerna är neutrala, men ett par kittlande lackröda ankelboots med dragkeja sticker ut. Cheap Mondays skosatsning kommer att finnas i utvalda butiker från och med augusti 2011. 

Undelklädeslinjens modeller är många. Bodys, höga/låga trosor, hotpants, tubtoppar och en behå som knyts i nacken. Mesh, microfiber och spets är materialen och bland färgerna syns svart, nude, korall och olivgrönt. Den nya underklädeslinjen kommer att finnas i utvalda butiker från oktober 2011.

Priserna för nya skokollektionen ligger mellan 350-1 500 kronor och för underkläderna mellan 80-200 kronor.

Också på Cheap Mondays herrsida lanseras de nya produktkategorierna skor och underkläder.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!