Skippa klackarna när du gifter dig – Kate Spade lanserar bröllopssneakers

Säg hejdå till värkande fötter halvvägs in i bröllopsfesten. Kate Spade har tagit fram stilrena sneakers som passar perfekt på såväl brud som gäst!

Den som varit på ett bröllop vet att klackarna ofta byts ut till ett par platta skor så fort middagen är över (och då pratar vi inte bara om bruden utan även om gästerna). Höga skor är inte gjorda för att bäras hela kvällar helt enkelt. Om man inte heter 

Victoria Beckham förstås – men även Victoria, klackarnas drottning, har under senare år insett fördelen i att varva sina heels med platta skor då och då.

LÄS MER: Nu kan du köpa bröllopsklänningar hos H&M - se plaggen här

Vare sig du planerar klädsel som gäst eller brud inför ett bröllop har märket Kate Spade släppt en genial lösning till dilemmat. Tillsammans med sneakersmärket Ked's har Kate Spade tagit fram en bröllopskollektion med pärl- och glitterbeströdda sneakers i vitt och metallic-färger. Perfekt att byta till när fötterna smärtar – eller att bära under hela bröllopet för den delen!

Sneakersen kommer i flertal olika färger och modeller, och priset börjar strax över 600 kronor. Skorna säljs på Katespade.com och på Keds.com. Scrolla ner för att spana in några av paren i kollektionen.

Kate Spade x Ked's kollektion med bröllops-sneakers

Pärlbeströdda, 960 kr.
Silverglittriga, 720 kr.
Med vita blommor, 960 kr.
Bronsglittriga, 680 kr.
Prickiga, 640 kr.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!