Shoppa designermode i insamling för Världens barn

På lördag har den shoppingsugna möjligheten att kombinera nya kläder med att göra en insats för Världens barn. För tredje året i rad går Sveriges modebransch samman för att stödja  Radiohjälpens insamling.

Över 40 varumärken, såväl svenska som internationella, har skänkt plagg till Mode x Världens Barn. Exempelvis kommer du att kunna hitta plagg från Filippa K, BLK DNM, Diana Orving, Vagabond, The Local Firm, Ida Sjöstedt, Cheap Monday, GANT, Weekday, BikBok, Stadium, MQ och Åhléns, samt plagg från Diesel Black Gold, Comme de Garçons och Margiela via butiken JUS. Plaggen säljs till fasta priser med minst 50 % rabatt på ordinarie pris, så det finns goda chanser att fynda. 

Du hittar webbshoppen på: http://varldensbarn.tictail.com och är du i Stockholm kan du ta en sväng förbi pop up butiken på Drottninggatan 81 där årets shoppingevent hålls mellan klockan 09 och 19. Förutom att shoppa kan du även lyssna på artister som Lilla Namo, Soul Lounge, Bella Boo och Läder som är på plats för att spela skivor och uppträda live.

Alla pengar går oavkortat till insamlingen som i år fokuserar på kampen mot AIDS i Moçambique, där en halv miljon barn är helt eller delvis föräldralösa på grund av HIV och AIDS. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!