Scotch & Soda kommer till Sverige

Shoppingkartan expanderas rejält i Stockholm! Här på Damernas.se  har du tidigare kunnat läsa att Stockholm Market som första butik i Sverige fått det eftertraktade modemärket Victoria Beckham till sitt sortiment och att Ralph Lauren öppnat i Stockholm. Nu är det dags att presentera ännu en nykomling. Den här gången handlar det om holländska Scotch & Soda som öppnat sin första svenska butik i lyxiga gallerian MOOD Stockholm.

Scoth & Soda har växt från ett litet Amsterdam-baserat märke till ett internationell märke att räkna med. Deras kvinnliga linje Maison Scotch har gjort sig kända för trendiga och detaljfulla plagg och här på Damernas.se kan du spana in hela vårkollektionen.
I den avslappnade kollektionen syns flera av de stora trenderna för i vår, som knalliga byxor i fuchsia och våriga pasteller.

Spana in det nya holländska tillskottet genom att klicka på bilderna nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!