Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Ponchon är helrätt i höst – 11 stilsäkra köp (och så stylar du dem!)

Inför hösten 2019 var det flera modehus som lät capen och ponchon stå i fokus. Damernas Värld guidar dig till trendplagget och visar hur du stylar det rätt!

Marc Jacobs, Valentino, Max Mara och JW Anderson är bara några av många modehus som tog in en cape eller poncho i sina kollektioner som 

ett av höstens stora nyckelplagg 2019. Vi spår att det lättburna ytterplagget kommer slå storslaget när det blir kallare ute – främst för att det enkelt ökar modegraden på en i övrigt simpel look.

LÄS OCKSÅ: Höstkappor 2019 – 25 stilrena köp att älska länge (från budget till lyx!)

Matcha en poncho i jordnära färger med starka kulörer för en trendsäker look.

 

1. Beige poncho med fransar

En beige poncho är en tidlös investering som matchar bra med övriga basgarderoben. Den här från Fraas uppfyller alla krav och kostar lagom. Läs mer och köp här.

 Poncho från Fraas. Läs mer och köp här.

 

2. Mönstrad poncho från By Malene Birger

En mönstrad poncho gör din look mer genomtänkt och lyfter vilken trist outfit som helst till nya modehöjder. Den här ponchon från By Malene Birger ligger högt på önskelistan. Läs mer och köp här.

 Poncho från By Malene Birger. Läs mer och köp här.

 

3. Rutig poncho till budgetpris

Klicka hem den här ponchon från Ellos Collection till riktigt bra budgetpris och plocka två trendpoäng i en smäll – både poncho och rutigt är helrätt hösten 2019. Läs mer och köp här.

 Rutig poncho från Ellos. Läs mer och köp här.

 

4. Svart poncho med polokrage i kashmir

Kashmir är en riktigt bra investering och en tidlös modell på poncho, som den här från H&M, tröttnar du aldrig på. Bär den över skinnjackan en kallare dag eller över kläderna när du känner dig frusen på kontoret. Läs mer och köp här.

 Poncho i kashmir. Läs mer och köp här.

 

5. Cape med trenchinspirerat snitt

Mycket design till liten peng från & Other Stories. Snygg cape i trenchcoatinspirerad design som känns lyxigare än vad den är. Matcha till fördel med lårhöga boots. Läs mer och köp här.

 Trenchinspirerad cape. Läs mer och köp här.

 

En rutig poncho drar ögonen åt sig och höjer modegraden på ett kick!

 

6. Svart poncho i kashmir med fransar

70-talslooken kompletterar du enkelt genom att addera en poncho med fransar. Den här svarta varianten från Davida Kashmir är både tidlös och trendig på samma gång! Läs mer och köp här.

 Tidlös poncho. Läs mer och köp här.

 

7. Lyxig cape med mönster

Investera i en riktigt lyxig cape om du vill ha ett plagg som drar ögonen åt sig. Den här från RedValentino riktigt andas genomtänkt lyx. Läs mer och köp här.

 Lyxköp från Redvalentino. Läs mer och köp här.

 

8. Grå poncho med fransar – budgetkap!

Satsa på en klassisk poncho i jordnära färger om du inte vill sticka ut för mycket, som den här från Åhléns. Matcha med en iögonfallande detalj, till exempel en polotröja i neon, för att höja trendgraden ett par snäpp. Läs mer och köp här.

 Trendig poncho från Åhléns. Läs mer och köp här.

 

9. Beige poncho med polokrage

En monokrom beige look står högt på trendlistan inför hösten 2019. Klicka hem den här ponchon från Vila och matcha med beiga byxor och beiga boots. Enkelt, men ack så trendigt. Läs mer och köp här.

 Beige poncho. Läs mer och köp här.

 

10. Cape från Busnel med knäppning

Lyxköp från Busnel som du aldrig kommer tröttna på. Den uppklädda kontorslooken är het i höst och en cape som den här sätter pricken över det välkända i:et. Läs mer och köp här.

 Cape från Busnel. Läs mer och köp här.

 

11. Beige poncho i kashmir

Kashmirponcho från Weekend Max Mara – precis lika stilsäker på helgbrunchen som på kontoret. Läs mer och köp här.

 Kashmirponcho från Weekend Max Mara. Läs mer och köp här.

 

LÄS OCKSÅ: Utvalt: 15 höstjackor för alla smaker (budget till lyx!)

Foto: Jason LLoyd Evans

Aktuellt just nu