Foto: Jason Lloyd Evans

Trendiga och tidlösa pärlsmycken vi önskar oss i julklapp

Älskade pärlor! Vi kan inte få nog av alla snygga pärlhalsband och pärlörhängen som är så populära just nu. Den här säsongen får de klassiska pärlorna en mer lekfull silhuett, med organiska och unika former i skiftande storlekar. Här listar vi 10 snygga smycken med pärlor som vi gärna tar emot i julklapp!

Pärlor är tidlösa och klassiska. Och numera är pärlsmycken mycket mer än bara en pärlcollier; de har en mer lekfull silhuett än vi har sett tidigare. Här är våra favoritsmycken med pärlor, både med äkta och syntetiska pärlor. Välj bland snygga pärlhalsband, pärlörhängen, armband och ringar: 

Halsband med pärlhänge

1. Pärlhalsband med stor, oregelbunden pärla i hänge. Finns i både silver- och guldkedja. Från Sophie by Sophie, mer info - köp här (länk till Åhlens).  

2. Halsband med pärlberlock. Baroquepärla med safirer och grön tsavorit från Jane Koenig. Mer info – köp här (länk till Åhlens).  

Armband med pärlor

3. Pärlarmband från Edblad i rostfritt stål och med fem sötvattenspärlor. Tidlöst och otroligt bärbart till vilken outfit som helst. Perla bracelet multi steel har en justerbar längd. Mer info och köp här, (länk till Edblad.)  

Pärlarmband Edblad

 

4. Stelt armband med pärlor i vardera änden. Classic petit bracelet från Caroline Svedblom är tillverkat i mässing och har 18 K guldplätering. Mer info och köp här (länk till Ellos.)  

Armband med pärlor Caroline Svedblom

Stylingtips!

Var inte rädd för att ösa på med smycken. För en trendig och lekfull look, bär dina pärlsmycken ihop med guldsmycken. Ju flera ringar och halsband desto bättre.

 

Pärlörhängen - måste inte komma i par 

5. Pärlörhänge från svenska Maria Nilsdotter. Silver eller guldpläterat silver med en sötvattenspärla, genomborrad och som sitter på en tjock hoop. Säljs inte som par, utan styckevis. Klassiskt med en modern twist! Mer info och köp här (länk till Maria Nilsdotter.)  

6. Rosa pärlor. Bjud in lite färg och satsa på rosa pärlörhängen. Atom earrings pearl heather pink steel kommer från Edblad och är gjorda i rostfritt och nickelsäkert stål. Mer info och köp här (länk till Edblad.)  

 

Ringar med pärlor

7. Maffig pärlring från KumKum! Sötvattenspärlor, zirkon och sterlingsilver med 18 karats guldplädering. Läs mer och köp här (länk till KumKum) 

8. Pärlring med hängande rosa pärla. Gold dancing 14-karat gold, pearl and diamond ring från Marlo Laz har dessutom ingraverat de lyckobringande franska orden Je porte bonheur. Mer info och köp här (länk till Net-a-porter.)  

Klassisk pärlcollier 

9. Pärlhalsband i form av en klassisk collier - fast i ny uppdaterad version. Oregelbundna pärlor för en mer organisk look. Syntetiska pärlor - budgetvänliga! - från & Other Stories. Mer info och köp här (länk till & Other Stories.) 

10. Pärlhalsband med kedja från Sophie by Sophie. Halsbandet är 46 cm långt och gjort i silver med sötvattenspärlor - varje pärla är unik. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Läs mer: 12 julklappar på chefredaktör Jonna Berghs önskelista.
 

Aktuellt just nu