& Other stories släpper horoskop-inspirerad kollektion med House of Hackney

& Other Stories släpper en horoskop-kollektion tillsammans med märket House Of Hackney – ett för varje stjärntecken. De färgglada plaggen visar oss att more is more i sommar!

Den 24 maj lanserar & Other stories en horoskop-inspirerad kollektion tillsammans med inrednings- och modemärket House Of Hackney. & Other Stories har länge beundrat det äkta makarna 

Javvy M Royle och Frieda Gromleys arbete med mönster, och ville ta vara på det i den nya kollektionen.

Plaggen hyllar de tolv stjärntecknens unika drag genom tolv plagg, och kollektionen beskrivs som feministisk och bohemisk. Den innehåller allt från eleganta och avslappnade klänningar och kjolar till vida byxor, blusar och olika accessoarer.

Se alla plagg från & Other stories x House of Hackney här

Skorpionen

Läs mer och köp här.

Vågen:

Läs mer och köp här.

Skytten:

Läs mer och köp här.

Tvillingarna:

Läs mer och köp här.

Stenbocken:

Läs mer och köp här.

House Of Hackney grundades 2011 efter att paret suttit i sitt hem i Hackney, London, och drömt om produkter med färggranna och mönsterrika prints. Om samarbetet med & Other Stories berättar Frieda Gromley att de älskar butikens egna siluetter och hur betydelsefullt varumärket känns:

— Kollektionen vi tillsammans har skapat är en förstärkt version av naturen. Vi hämtade inspiration från den psykedeliska kulturen, från pulserande tyger från vår lokala marknad här i London, menar Frieda.

 

Väduren:

Läs mer och köp här.

ANNONS

Kräftan:

Läs mer och köp här.

Lejonet:

Läs mer och köp här.

Vattumannen:

Läs mer och köp här.

Fiskarna:

Läs mer och köp här.

Oxen:

Läs mer och köp här.

Jungfrun:

Läs mer och köp här.

Alla plagg är i hållbara material som tencel och organiskt bomull och tanken om en fri själ genomsyrar hela kollektionen.

— House of Hackney överskrider trender och leker i en egen excentrisk värld, säger Anna Nyrén som är Head of Co-Labels på & Other Stories och fortsätter:

— Vi ville addera en lekfullhet till kollektionen genom att låta plaggen inspireras av de olika stjärntecknen. Horoskop kan vara väldigt spännande och lustfyllt.

Priserna ligger mellan 590 kr till 1 450 kr och samarbetet släpps i utvalda & Other Stories butiker och online från den 24 maj.

Artikeln innehåller köplänkar.

 

Nyfiken på astrologi och horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!