Artikeln innehåller annonslänkar

Äntligen! Här öppnar & Other Stories sin fjärde butik i Sverige

Ledtråd – det är inte i Stockholm!

Känn ingen sorg, Göteborg – nu är det eran tur! Den 3 maj är det dags för 

& Other Stories att slå upp portarna till sin första butik på västkusten – närmre sagt på Kungsgatan 37 i Göteborg. Butiken ligger i den legendariska varuhuskedjan Meeths gamla lokaler, och därför har man valt att döpa butiken till Varuhuset. Den två våningar höga butiken erbjuder té-provning, en hårsalong för barn och en vintage-inspirerad selfiestation för besökarna under öppningshelgen den 3 - 5 maj.

– Vår första Göteborgsbutik Varuhuset ligger oss varmt om hjärtat. Byggnadens rika historia som en känd destination för kvinnor gör att vi verkligen känner oss hemma här. Varuhuset hyllar det arvet och tar det vidare med stor omtanke. Vi hoppas att våra kunder kommer älska denna butik lika mycket som vi gör och hitta massor av ny inspiration, säger Sanna Lindberg, Managing Director, & Other Stories.

Butiken är den fjärde i ordningen i Sverige, två butiker finns redan i Stockholm och en i Malmö. & Other Stories har även butiker i bland annat Belgien, Kuwait, Sydkorea och USA.

Ytterligare en anledning för en sommartripp till Götet, med andra ord.

LÄS MER: Sommarfesten är räddad! & Other Stories släpper bröllopskollektion

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!