MQ gör festkampanj med Valerie - se plaggen här

Spets och dova pasteller är resultatet när MQ gör en festkampanj tillsammans med Valerie. Här är några godbitar från kollektionen.

Tidigare idag berättade Damernas Värld om 

Lindex som samarbetar med By Malina. Ida Sjöstedt designar bröllopsklänningar till budgetpris med Bubbleroom - och ett av vårens mest spännande samarbete på inredningsfronten är det med Louis Vuitton-designern Virgil Abloh och Ikea.

Designsamarbeten är onekligen på tapeten just nu!

Nu gör Valerie, med designern Valerie Aflalo själv i spetsen, en festkollektion tillsammans med modekedjan MQ. Plaggen som släpps med är klassiska "Valerie-plagg" med romantiska mönster, spets och ljusa pasteller.

– Valeries kollektion kompletterar vårt sortiment med fler stilar som förmedlar kvinnligt självförtroende och kvalitet, säger MQ:s designchef Daniel Ivarsson.

Valerie Aflalo har vunnit Guldknappen Läsarnas Pris flera gånger - och klätt kungligheter som prinsessan Sofia. Plaggen med MQ släpps den 11 april.

Valerie Aflalo. Foto: Evelina Vargamo

 

Se plaggen från Valeries kampanj med MQ här:

 

 

 

 

 

 

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!