Artikeln innehåller annonslänkar

Foto: Christine Olsson/TT / TT NYHETSBYRÅN

Victorias nya eleganta kostym – från finska märket & här kan du köpa den

Dags att lägga ett finskt klädmärke på minnet: Andiata. Det är därifrån kronprinsessan Victorias nya eleganta kostym kommer ifrån, som hon bar nyligen när hon talade på Noble Prize Summit på Stockholms universitet.

Den dressade kostymen med vida byxor är hetare än hetast och självklart har kronprinsessan Victoria koll på det. Nyligen besökte hon Stockholms universitet och talade under Nobel Prize Summit: Our Planet, Our Future. Hon bar då en ljus beige kostym från finska märket Andiata. Kronprinsessan bär ofta kostymer och just denna i ljus beige färg är så passande för våren! 

Kronprinsessan i beige kostym från Andiata. Foto: Christine Olsson/TT / TT NYHETSBYRÅN

Andiata - finskt mode sedan 1986 

Andiata har gjort kläder med bas i Helsingfors sedan 1986 och grundades av Tarja Rantanen som fortfarande äger och driver bolaget. Märket är känt för sitt fina skrädderi, nordiska avskalade design parat med franska feminina influenser. Tack kronprinsessan som introducerade oss för detta finska märke! Här nedan hittar du plaggen från Andiata som kronprinsessan bar:  

Foto: Christine Olsson/TT / TT NYHETSBYRÅN

Kronprinsessan matchade sin monokroma look med pumps i ljusbrunt och en kuvertväska i brunt läder. De runda ringarna i öronen och det långa halsbandet är pricken över i:et. 

Beige top från Andiata 

Topen från Andiata heter Kiana blouse och har en rund halsringning och snygg draperad del med knyt baktill. Mer info och köp här (länk till Boozt.)  

Beige kostymbyxa med vida ben från Andiata 

Byxa Camille, med hög midja och vidd i benen från Andiata. Mer info och köp här (länk till Boozt.)  

Beige blazer från Andiata 

Blazer från Andiata.

Blazer i samma beige nyans, med en knapp framtill och snygga slag. Mer info och köp här (länk till Andiata.)  

Budgetvarianten av Victorias kavaj: 

Den beige kostymen är en av vårens trender och du kommer att kunna bära den länge. Här är en budgetvänlig variant av Victorias blazer, med enkelknapp och lite mer volym i silhuetten. Mer info och köp här (länk till H&M.)  

Styla med vida kostymbyxor till 

Vida eleganta kostymbyxor med hög midja och snygga veck framtill. Mer info och köp här (länk till H&M.)  

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias snygga örhängen - här kan du köpa dem! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!