Tictail öppnar pop up-butik i Stockholm – har öppet dygnet runt

Nu öppnar den första klädbutiken som kommer att vara öppen dygnet runt samt erbjuda 24 märken som aldrig tidigare sålts i Sverige.

Den sjuttonde maj firas även i Sverige i år, då online-marknadssplatsen för mode, Tictail, i samarbete med Hobo hotel i Stockholm öppnar upp Sveriges första pop up-butik som kommer att vara tillgänglig dygnet runt. Det är i Hobo hotels lobby du hittar pop up-butiken och första temat är Summer Escape.

Av de 25 märken som säljs i pop up-butikens första tema har 24 aldrig tidigare sålts i Sverige. Med samarbetet hoppas man kunna ge online-shoppingen ett nytt ansikte, då du får en mötesplats bland fler shoppingsugna stockholmare men på ett mycket smidigare sätt.

Mattias Stengl, manager för Hobo Hotel, berättar att man länge arbetat med att försöka krossa folks förväntningar kring vad man tror ett hotell ska vara:

— Vi tycker ett hotell ska vara mycket mer än ett ställe du bara sover och äter på. Tusentals människor kommer genom våra dörrar varje år och trots att vi lever i en digital värld behöver människor närhet och en personlig kontakt, säger Mattias och fortsätter:

— Tictail utvecklar hela tiden sin e-handel precis som Hobo gör med sin gästupplevelse. Vi kunde inte önska en bättre sammarbetspartner.

Anna Decilveo är ansvarig för produkterna hos Tictail och berättar om vad som inspirerade henne till samarbetet:

— Jag har aldrig känt mig inspirerad när jag besökt en hotell-shop tidigare. För mig handlar det om att hitta designers som är äkta och sanna med sina produkter, som ger mig en känsla att dem är värda att ta med sig hem, säger Anna och fortsätter:

— Det är varför jag blev så exalterad när jag upptäckte de olika utställningarna och butiker Hobo haft, och ville vara med och utveckla dem vidare. Tictail x Hobo kommer bli en av Stockholms pärlor, med världens mest begåvade designers på plats, säger Anna och avslutar:

— Jag utmanar dig att gå därifrån tomhänt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!