Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Uppdatera garderoben med en klocka - här är 10 snygga klockor som håller tiden

En klassisk klocka är en tidlös investering - se det som ett vackert smycke du bär länge. Damernas Värld har valt ut 10 klassiska klockköp som håller tiden och som samtidigt uppdaterar din look!
Damernas Värld

Klocktrenderna kommer och går men klassiska, stilrena klockor bör vara en investering som håller länge. Samtidigt vill man inte göra avkall på känsla och form - så här har vi valt ut 10 snygga varianter från lyx till budget som verkligen kommer att förgylla din handled i vår! 

1. Stilrent damur med armband i stål  

Damur från Daniel Wellington.

Stilren klocka med armband i rostfritt stål i mesh, från svenska märket Daniel Wellington. Urtavlan är 28 mm bred och klockan heter Petit Sterling. Klassisk, stilren och är lika snygg till jobbet som till festen. Mer info och köp här (länk till Åhléns)

2. Elegant armbandsur från Hermès

Damklocka från Hermès.

Damur från lyxmärket Hermès med svart armband i skinn. Uret omfattas av ett H gjort i rostfritt stål som är pläterat med roséguld. Klockan heter Heure H, och gjordes första gången 1996. Kommer med en urtavla i pärlemor och 11 diamanter. Mer info och köp här (länk till Net-a-Porter)

3. Damklocka i lyxig design - till billigt pris! 

Damur från Ur & Penn.

Damur med länk gjord i guldfärgad metall. Urtavlan är kvadratisk (24 X 24 mm) och kantad med vita stenar. Posh från märket Ivy N Rox. Mer info och köp här (länk till Ur & Penn).

4. Klassisk Tank från Cartier

Damur från Cartier.

Man brukar säga att om en perfekt kashmirtröja vore en klocka så vore det Cartiers Tank. En perfekt klocka som modevärlden älskar, och för att den inte ska dra iväg i pris – leta efter den begagnad (som här hos A Retro Tale via Åhléns). Mer info och köp här (länk till Åhléns).

 

5. Stilren klocka för dam från Tommy Hilfiger

Damklocka från Tommy Hilfiger.

Klocka från Tommy Hilfiger i en stilren design. Romerska siffror och med en rund urtavla (diameter 28 mm) och länkarmband i stål i guld - och silverfärg. Känns så rätt våren 2021! Mer info och köp här (länk till Guldfynd).

6. Budgetvänlig klocka med armband i läder 

Klocka från CHPO.

Klocka med guldfärgad urtavla (32 mm bred) och med armband i brunt läder. Elegant, tidlös och med en mycket sympatisk prisbild. Klocka, Harold mini gold från Chpo. Mer info och köp här (länk till Åhléns).

7. Lyxig damklocka från Gucci 

Damklocka från Gucci.

Rektangulär urtavla med de klassiska Gucci-färgerna rött och grönt, i pärlemor samt fyra honungsbin. Klockan är i rostfritt stål och armbandet i glossy ormskinnspräglat läder. Mer info och köp här (länk till Net-a-Porter).

8. Tidlös klocka med 2-färgat länkarmband 

Damur från Rosefield.

Klassisk klocka från Rosefield i något större modell, (33 mm i diameter). Har en stilren urtavla och länkarmband i rostfritt stål i silver- och guldfärg. Datuminställning ger en lite mer sportig känsla. Mer info och köp här (länk till Guldfynd).

9. Damur från Citizen - drivs av solen! 

Citizen Eco Drive damur.

Den här klockan är inte bara snygg med sin svarta urtavla med romerska siffror och enkla elegans - den är också klimatsmart! Den har en solcell i urtavlan som hjälper batteriet att driva klockan! Eco-Drive kallar Citizen detta smarta koncept! Mer info och köp här (länk till Citizen).

10. Rund klocka med läderarmband 

Damklocka från Mockberg.

Rund klocka (28 mm) med läderarmband i brunt från svenska märket Mockberg. De har sina speciella signaturfästen mellan ur och armband och just denna modell heter Wera petite wrist watch. Mer info och köp här (länk till Åhléns).

LÄS MER: Höstmode 2021: Modechefen guidar till säsongens viktigaste trender, färger och plagg 

LÄS MER: Moderedaktören: 6 nya sätt att bära smycken på i vinter 

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias favoritdesigner om smycken alla borde ha i sin basgarderob