Nu släpps nästa del i H&M x Balmain's designsamarbete

Designsamarbetet H&M x Balmain fullkomligen flög av hyllorna när det släptes i början av november. Men en av produkterna sparades till närmare inpå julhandeln. Nu släpps en exklusiv limited edition Eau de Perfume.

– Jag ville skapa något speciellt för Balmain x H&M-parfymen. Den är djup och mystisk och kan passa för både honom och henne. Parfymen ska få en att må bra och känna sig sensuell när man bär den. För mig var det som att föra traditionen av doft vidare och göra den ny igen. Den har energi och attityd av dagens Balmain och jag är så glad att få dela med mig av den genom H&M, säger Balmains kreativa chef Olivier Rousteing i pressmeddelandet.

Doften ska vara både djärv och elegant med tydliga noter av tonkabönor, jasmin samt trä- och cedernoter kombinerat med muskot och sandalträ. Tonkabönor är en doft vi inte är bekanta med sedan tidigare men som enligt wikipedia påminner om vanilj.

Prislappen landar på 349 kronor när parfymen släpps nu på torsdag, den 3 december. Doften kommer då att finnas på hyllorna i elva butiker i Sverige.

Vill du kanske även läsa:

Se hela kollektionen här!

”Balmain ville göra en mycket större kollektion” – Ann-Sofie Johansson om designsamarbetet

Första bilderna på H&M’s designsamarbete med Balmain

H&M gör designsamarbete med Balmain

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!